معلوم نیست چون روی کاور آرم هیچ شرکتی نیست...شایدم کاور ساختگی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلوم نیست چون روی کاور آرم هیچ شرکتی نیست...شایدم کاور ساختگی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی از این صفحه به قبل رو چکی بکن . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
مرسى صابر(sm176)
نه داداش این البوم حامی غیر رسمیه بعد مجوزش رو ندادن فهمیدن شعرها اونطرف اب هست یه چندتاش پخش شد ولی غیر رسمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از آهنگای داریوش تو این چن سال نسخه ی ریلشون منتشر شده،شقایقم همینطور...ولی مشکل اینجاس که توسط افراد متخصص تبدیل نشده اکثرشون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش کردی !؟
لینکش کار می کنه !؟
نقل قول:
نه پیدا نکردم (sm50)
به بعدشو بايد ببينم
اين نسخه تله هست که بشدت دنبال چنین کى فى تى هستم از فیلماى قديمى
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان .
به بعدش نیست ، من چک کردم .
شاید براش تاپیک جدا زده بود ، یادم نیست .
ولی اگه پیداش هم کنیم به احتمال 99 در 100 لینکش پاک شده .
چون الان یه سالی هست این فیلم روی هاردمه ، تا رسید به ام شب . . .
بذار صبح یا فردا آپش می کنم و یه تاپیک براش می زنیم .
نبودنقل قول:
(sm25)
حمید تو یادت نیست ، فیلم " غریبه " رو رامی کجا گذاشته بود !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز که مفقوده . . . (sm74)
من کیفیت بدش رو دارم 128
نقل قول:
اره صددرصد پاک شده؛ دمت گرم عجله اى ندارم هر موقع حس و حالشو داشتى ردیف کن..
سالار کل ارشیو دارها به پای موزیک باران نمیرسن حتی ارشیو ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
نه داداشمنقل قول:
امیر این سایت spotify تازه اومده؟ تابحال خرید کردی ازش؟ ب گمونم مث آیتونزه
Spotify یک رسانه جاری موسیقی، پادکست و ویدئو است که به طور رسمی در ۷ اکتبر ۲۰۰۸ راهاندازی شد. اسپاتیفای توسط شرکت نوپا Spotify AB در استکهلم توسعه یافت. اسپاتیفای مدیریت حقوق دیجیتال-محتوای محافظتشده از ناشران موسیقی و شرکتهای رسانهای را فراهم میکند.نقل قول:
اسپاتیفای یک سرویس فریمیوم است، یعنی ویژگیهای اساسی همراه با تبلیغات، رایگان هستند، در حالی که ویژگیهای اضافی شامل کیفیت پخش بهتر و دانلودهای موسیقی آفلاین از طریق پرداخت اشتراک ارائه داده میشود.
نفرین نامه بی کلام (sm50)
اثر جاویدان بابک افشار (sm50)
بابک افشار انزلی چی(sm50)
حکایت خوندن نفرین نامه هم باصدای داریوش جالب بود که بابک افشار تعریف کرده بود
قرار بود ستار بخونه و داریوش باکلی سماجت و هرروز دم دختر خونش بود و حتی کف اسفالت جلو ماشینش خوابیده بود تا این کارو بگیره
کاش که همون دوران بودیم و می مردیم(sm50)
نقل قول:
طالب شدم همین ام شب تا هر جا شد آپش کنم . . . (sm50)
اپلود بوی گندش رو در اورده حدود دو گیگ م رو حذف کردهنقل قول:
خب دیگه . . . اگه هزینه یِ اشتراکش رو نه پردازی سریع پاک می کنه . . .
اره دیگه ادم گاهی وقتا نیستنقل قول:
دعوا تو فوتبال آالمان، امروز عصر بینِ بازیکنهای تیم سن پائولی و طرفدارانِ تیم مقابل:
این البوم های سال1383 و 1380مجوز دارها به سختی گیر میان
جای من خالی برای آپ(sm51)نقل قول:
تهران پرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خوشحال شدم بعد یک سال امیر فهمید که فرزاد کیفیت اشغال میذاره سی دی منتشر شده کیفیت کاست میذاره
اگه پره بمن بگو دو البوم میخام برام پیدا کن هر کدومش پنجاه هزار میدم سی دی شو پیدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه تهران نیستم
ولی دو تا مغازه دیدم تو انقلاب همه چی داشتن
همه چی ندارن خیلی البوم ها من دارم اونا ندارن .عمرا البوم باغ افسانه گروه کروز داشته باشن سی دینقل قول:
کنار سینما میگینقل قول: