خیلی اصرار داشت بگه من میخوام آشتی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی اصرار داشت بگه من میخوام آشتی کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نظرات موسیقی ما
پنجشنبه 1 آبان 1393 - 16:31
به نام او
تقدیم به چاوشی و بچه های موزیک باران
همه باحالا
همه خوبا
رضا(sm120)
کیه ؟ (sm120)
وقتی امیرِ موزیک باران قطعه ی دزیره را برای دانلود آپ کرد دل تو دلمان نبود که پس از تقریبا دو سال از منتشر شدن سیزده و سر آلبومی معروفش، محسن اینبار چه گلی به سرمان زده است.به هر حال هر طور که بود قطعه دانلود و پلی شد.
(sm120)
هنرمندانه هنر فضا سازی و تعلیق رُ در داستان به کار برده(sm120)نقل قول:
لینک بده (sm120)نقل قول:
حسین دیدی ؟(sm120)
مجمع جهانی شده غلومی روانی شده (sm120)
اتفاقات آن شبِ به تصور من رویایی تمامی نداشت و یکه تازش اَدمین های سایت موزیک باران بودند که به هر شکلی که بود می خواستد آلبوم در همان ساعتها هم منتشر شود.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنش سرویس(sm77)(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]