.+18
دوشب پیش خواب *** دیدم تا اومدم بکنمش از خواب پریدم.
دیشب دیازپام خوردم که از خواب نپرم یکی اومد تا صبح مارو گایید...
نخند لامصب من تو شرایط بدی قرار گرفتم.(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
.+18
دوشب پیش خواب *** دیدم تا اومدم بکنمش از خواب پریدم.
دیشب دیازپام خوردم که از خواب نپرم یکی اومد تا صبح مارو گایید...
نخند لامصب من تو شرایط بدی قرار گرفتم.(sm2)(sm2)
این گوگولی مگولیاتُ دست کی میسپری؟(sm54)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kami1991 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kami1991 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم گوگولی زیاد دارم(sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی دو تا عکس بود من از پشت مانیتور خایه جفت میکردم (sm120)نقل قول:
آها اونا رو دادم به دوستم یه دونه گرگی آوردم عینه گرگه هر کی می بینه می رینه به خودش فک میکنن گرگه امروز تو باغ یه کارگرو گرفت(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست گلت درد نکنه(sm120)سگ داود هم خیلی بد بود هم گنده بود هم چشاش قرمز بود(sm120)نقل قول:
آره یه گله سگ داشت (sm120)رو وایبر هستی؟؟(sm128)نقل قول:
من نوکیا قدیمی و تخمی دارم فقط whatsapp روش نصب میشه(sm120)نقل قول:
شمارتو پخ کن راستی یه هفته دیگه میام تهران هستی ؟؟(sm120)نقل قول: