شیما انصافا متوجه شدی یا نه؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
شیما انصافا متوجه شدی یا نه؟(sm120)
اين الي رو ميبينين الآن چقدر آروم شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا يكي از شورشي هاي سايت بود (sm2)
فحش بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر دفعه قضیه الی رو تعریف میکنی من کلی میخندم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) آخه خيلي باحالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون اولا پست نميدادم. فقط ميومدم ميخوندم و ميرفتم
بعد ميديم صاحب اين تايپيكا هر هفته هي بن ميشه (sm2)بعد فهميدم الي بوده (sm2)
(sm27)
من اولین باری که اومدم تاپیک صندلی داغ مانی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پکیده بودم از خنده گفتم این دیگه کیه!!!(sm120)
يه نفر بود اسم ِ يوزش آلاشتي بود (sm120)
بهت ياد ميداد چجور كاربر مفيدي باشي در انجمن
با توصيه هاي مختلف و نحوه ي برخورد با ديگر كاربران (sm2)
بچه م الان خیلی خوبه و سر به راه شده (sm120) هر دفعه هم نظرسنجی میزاشتن طرفدارای چاووشی و شادمهر وای نمیدونی همیشه دعوا و فحش بارون بوده (sm120)نقل قول:
ماني (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماني نزديك يك سالي گير داده بود به جنتي
اصن من فكر كنم تمام جكايي كه درباره جنتي ميساختن زير سر ماني بود (sm2)
از بس سارا بنش كرد و ديد فايده نداره، ديگه آخرش از ارسالاش كم كردن (sm2)