دیگه زر نزن گلم ، دیشب ناپولی اگه بگا نمیداد 113 برده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه زر نزن گلم ، دیشب ناپولی اگه بگا نمیداد 113 برده بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیش بینی های احمد همش تخیلیه (sm2)نقل قول:
بهت که گفتم ارزش دانلود داره ، من اکثر سریال ها رو بدون توجه به خلاصه داستان میگیرم ! فقط ژانرش برام مهم هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال فوق العاده ای نیست اما ارزش دیدن داره ، دیالوگ های خوبی هم آخرش میگه طرف
بوش داره تا اینجا میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل بود و نبود تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه نیاد باس تعجب کنی (sm120)نقل قول:
ها نهار خوردم بشینم همه قسمتارو ببینم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون یکی هم از ایتالیاست (sm120)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
از گاتام راضی بودی ؟!نقل قول:
این هفته پنگوئن بگایی داد (sm120)