واسه منم یه بار اینطوری شده بود ، از مرورگرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه منم یه بار اینطوری شده بود ، از مرورگرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تفکر همون تفکرِ دیگه فقط موقعیت اعمالش توفیر داره اولی فقط یه ماه در سال دومی هر روزِ خدا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم...میدونم...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجله ای خوب نمیشه ها(sm2)
عجب هــــــــــــــــــــــــ ــــی سوزناکی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ای بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس شورتتو بفرست واسم(sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو منم همینو گفتم که این تفکر اشتباهی که الان هست همون تفکر اشتباهی هست که هر روز خدا هست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ولی داداش بزرگ من واقعا خلبان شد
خودم ولی دوست داشتم دکتر بشم مهندس شدم... ولی الان راضی ـم
از اون شوهرایی که بفکر یللی تللی خودشونن، بعد هر مشکلی پیش میاد میندازن گردن زنشون (sm70)نقل قول:
واسه من طبیعیه (sm120)نقل قول:
شب به خیر! (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفیر آمریکا نزد امام رسید وگفت یا همکاری یا تحریم.امام با انگشت مبارک ابروی سمت چپ را بالا داد و نگاهی فرمود و فرمودند : برو تا نکردمت چاقال