رسما این تجهیزات چینی ر... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رسما این تجهیزات چینی ر... (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره های لینوکس (sm50)
به یه بچه بدی برنامه ریزی کنه بیشتر حالیش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش رنج آخر داشت ...
- (sm27)
دلت پره ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان هیچی کلا دانشگاه رو که انصراف دادم رفتم خدمت الانم که تموم کردم خدمت سربازیم رو اگه خدا بخواد میرم مهندسی شبکه رو بگیرم و اگه شد یه چند تا هم دوره از لینوکس رو بگذرونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرده شور خودت و سرورت مرتیکه فیاض بخشی
امیر البوم رو نمیزاری؟
مث اینکه سرور داره میرینه
چقدر سرد شده!تاره داره شبیه زمستون میشه هوا!(sm51)
غلط کردی تو داری به همه اونا که ولو میشن جلو پی سی توهین میکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای این که از اصل کاریا شاکی باشه دق دلیتُ سر ما خراب نکن خواهشا (sm98)
چطوری دخترم؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فصلامونم ادمونه نیست اخه...سرما بخوره تو سرش یکم بباره فقط
چه ریده شده هاست
(sm50)
من میگم سرور سایت ریده شده باز این مهدی لاشی میگه مشکل از نت خودته (sm25)
خب میبینی وضع چطوره 2 دقیقه پست نده
(sm70)
باو منظوری نداشتم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با الی بودم
خب لاشی برا من که اون موقع گفتین اوکی بود چون نت تو ت بود زودتر فهمیدی زودتر احساس کردی ولی برا منم الان احساس شد(sm2)نقل قول:
به الی هرچی دوس داری بگو من پشتتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند
از گوشه ی بامی که پریدیم ,پریدیم (sm50)
با رفیق من چیکار داری(sm142)نقل قول:
رسما داری ک*س شر میگی دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه محل خودمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شئونات محمع رُ یکم بیشترت و پستاتون رعایت کنین
زر نزن لاشی(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه CAM سینجول .. (sm51)
اها تو هم مشهدی هستی(sm59)نقل قول:
الی همشهریته(sm59)
سینجول با انکودر جدید بده بیرون (sm120)
هانقل قول:
من رفتم تو پرده سینما تک و تنها رکورد کردم انقد کیفیتش خوب نشد ..
این بابا چطو ظبط کرده ..
این فیلمایی که با انکودر جدید میزارن رو کجا میشه پیدا کرد (sm120)
منم بچه تبریزم(sm50)نقل قول:
امین فوتبال 120 ساعت چنده ؟(sm120)
خوبم ممنون (sm176)تو خوبی پدرم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا(sm25)
راستی یه تشکر بابت آلبومی که پیشنهاد دادی خیلی خوب بود ممنون(sm10)
بازم ازین پیشنهادا بده(sm59)(sm174)
10:15 به بعد اماده باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشمای کی زل زدی بی شرف
بزن زندگیمو تبر میزنی(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمش به من نچسبید شما رو نمیدونم !!!! (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]