این شد عالیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این شد عالیه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترانه گرافی از این قسمت پیدا نشد... اینطوری حق مطلب ادا نشده... حس نداره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینو اگه حوصله شو داشتی واسه من درست کن لطفانقل قول:
هوای روی تو دارم نمی گذارندم
مگر به کوی تو این ابرها ببارندم
همین الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه فونتی؟ چه رنگی؟
هر وقت وقتشو داشتینقل قول:
هر چی خودت دوست داشتی واسه بک گراند میخوام
کاملش اگه باشه که چه بهتر
هوای روی تو دارم نمی گذارندم
مگر به کوی تو این ابرها ببارندم
مرا که مست توام این خمار خواهد کشت
نگاه کن که به دست که می سپارندم
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم
غم نمی خورد ایام و جای رنجش نیست
هزار شکر که بی غم نمی گذارندم
سری به سینه فرو برده ام مگر روزی
چو گنج گم شده زین کنج غم برآرندم
چه بک اگر به دل بی غمان نبردم راه
غم شکسته دلانم که می گسارندم
من آن ستاره ی شب زنده دار امیدم
که عاشقان تو تا روز می شمارندم
چه جای خواب که هر شب محصلان فراق
خیال روی تو بر دیده می گمارندم
هنوز دست نشسته ست غم ز خون دلم
چه نقش های که ازین دست می نگارندم
کدام مست ، می از خون سایه خواهد کرد
که همچو خوشه ی انگور می فشارندم
قلندر بیداریم (sm74) خواب به چشمام نمیاد (sm172)
همین الان هم وقتشُ دازم هم حوصله ـشُ (sm134)نقل قول:
موبایل؟ رزولوشن؟
ﺩﻧﯿـــــــــــﺎ ﻫـــــــــــﻢ ﮐــــــــــــﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ
ﺗــــــــــــﻮ ﺑﺎﺷـــــــــــﺪ ؛
ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﻠــــــﺐ ﯾـــــﮏ ﺯﻥ
ﺟﺎﯾـــــﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ؛
ﺗﺎ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻭﺍﺯﻫـــــﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧــــــﻪ ﺯﻧــــــﯽ
ﺯﻧﺪﮔــــــﯽ ﻧﮑﻨـــــﯽ ؛
ﻭ ﺳﻬﻤﯽ ﺍﺯ ﺩﻟﺸﻮﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ
ﻓﻘﯿﺮﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺩﯼ....
نه واسه سیستمنقل قول:
قیلون بزننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
07 Yad-e Yarنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گوش بده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی (sm50)یه شعری وصف حالت :
عشق کفاره ی یک لحظه نگاه است فقط(sm118)
مثل افتادن از چاله به چاه است فقط
بار فریاد و فغانش به دلت می افتد
اوج ظاهر شدنش در دو سه آه است فقط
اولش چشم به در دوختن و زل زدن است
آخرش خیره شدن های به ماه است فقط
مثل آن اسب سفیدی است که بعد از رفتن
آن چه جا ماند از آن رد سیاه است فقط
عشق با پیچ و خمش خوب به من فهمانده
"دوستت دارم" آذوقه ی راه است فقط(sm77)
عشق فهمانده که یک کوه اگر عاشق شد(sm127)
متلاشی شدنش با پر و کاه است فقط(sm2)(sm51)
دل و دین و عقل و هوشم همه را بر آب دادی
ز کدام باده ساقی به من خراب دادی (sm181)
هیچ صدایی مثل محمد معتمدی منو درگیر نکرده
هادی با حس ویرانی بیا ... تا بشکند دیوار من
چیزی نگفتن بهتر از ، تکرار طوطی وار من
بی جستجو ایمان ما از جنس عادت می شود
حتی عبادت بی عمل وهم سعادت می شود
با عشق آنسوی خطر ، جایی برای ترس نیست
در انتهای موعظه ... دیگر مجال درس نیست
کافر اگر عاشق شود بی پرده مومن می شود
چیزی شبیه معجزه ... با عشق ممکن می شو
نامرد (sm98)نقل قول:
چراااااااااااااا؟نقل قول:
من که دوست دارم
چرا هادی ؟(sm51)نقل قول:
هادی بچه ها دوست دارن(sm2)
فردا روز ملی گل هاست،
روزتون مبارک باد ، اين را برای همه گل هاى دنيا كه عطرشون را دوست دارى بفرست : من ، شما را انتخاب كردم������������������������������������������ ������
عشق❤️+اهمیت❤️=مادر
عشق������+ترس������=پدر
عشق������+کمک������=خواهر
عشق������+دعوا������=برادر
عشق������+زندگی������=همسر
عشق������+اهمیت❤️+ترس������+کمک� �����+دعوا������+زندگی������=رفیق���� ��
������هفته جهانی ������"رفاقت"������ فرخنده باد ������.بفرست برای اونهاییکه توزندگيت باارزشند.من كه فرستادم������������������������������
این هفته، هفته بهترین دوسته:*������������������������دوستاى عزيز هفتتون مبارک❤️❤️❤️���������������������� ��
فردا روز ملی گل هاست،
روزتون مبارک باد ، اين را برای همه گل هاى دنيا كه عطرشون را دوست دارى بفرست : من ، شما را انتخاب كردم🌹🌺🌻🍀🌷🌸💐🐾
عشق❤️+اهمیت❤️=مادر
عشق💙+ترس💙=پدر
عشق💚+کمک💚=خواهر
عشق💜+دعوا💜=برادر
عشق💛+زندگی💛=همسر
عشق💋+اهمیت❤️+ترس💙+کمک💚+ دعوا💜+زندگی💛=رفیق💌
💖هفته جهانی 💘"رفاقت"💌 فرخنده باد 💓.بفرست برای اونهاییکه توزندگيت باارزشند.من كه فرستادم💕💕💕💕💕
این هفته، هفته بهترین دوسته:*💕💕💕💕دوستاى عزيز هفتتون مبارک❤️❤️❤️👫👫👫👫
باورت شد عشق اینجا ذلت است؟؟
عاشقی سوزاندن حیثیت است؟؟؟
باورت شد دوستی ها لحظه ایست؟
بی وفایی قسمتی از زندگیست؟؟
من که گفتم حاصلش دل بستگیست!!
در نهایت خستگی و خستگیست!!!
من که گفتم این بهار افسردگیست!!!
دل نبندی این پرستو رفتنیست!!
عاقبت دیدی ماست کرد و رفت!!
خنده ای بر خاطراتت کرد و رفت!!
آه عجب کاری به دستت داد دل!!
هم شکست و هم شکستت داد دل!!
خود گنه کاریم و از دنیا شکایت می کنيم!
غافل از خود،دیگری را هم قضاوت می کنيم!
کودکی جان می دهد از درد فقر و ما هنوز…
چشم می بندیم و هرشب خواب راحت می کنيم!
عمر کوتاه است و دنیا فانی و با این وجود…
ما به این دنیای فانی زود عادت می کنيم!
ما که بردیم آبرو از عشق، پس دیگر چرا…
عشق را با واژه هامان بی شرافت می کنيم؟
کاش پاسخ داشت این پرسش که ما در زندگی…
با همیم اما چرا احساس غربت می کنيم؟
من به این مصرع یقین دارم که روزی میرسد!
سوره ای از عشق را با هم قرائت می کنیم...
خواهی اگر وصل یار از غم هجران منال
ز آن که وصول بهار تن به خزان دادن است (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجع به کارای مهرداد آسمانی چیه ؟
دوست داشتنتم دیدم (sm102) (sm2)نقل قول:
ن آخه این دوست داشتنش خیلی فرق داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
کلا خیلی دوسش دارم اولین کاری که ازش شنیدم ماهک بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوبه که خودش خراب نکرده تا حالا و با اشخاص بزرگی هم کار کرده و میکنه
اوج هنرش رو توی ملودی ننه بارون و کیو کیو بنگ بنگخانم گوگوش دیدم
چه فرقی داره هادی جونم؟(sm118)نقل قول:
من درحدی نیستم که بخوام نظر بدم هر خواننده ای قشنگی خودشو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیلا فروهرو که همه میشناسن و اصلا نمیشه با شیلا مقایسه کرد اینو فک کنم همه میدونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مثلا شیلا چشه؟(sm51)
شیلا بیشتر به خاطر چهره اش معروف شدهنقل قول:
ولی لیلا فروهر یه چیز دیگه است
میلا منظورت ولی لیلا فروهر یه چیز دیگه است من متوجه نشدم چیه؟(sm178)نقل قول:
از اون دست هنرمندایی که خودش به خاطر پول و شهرت و پرکردن سالن کنسرت خار نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیلا فروهر یه هنرمند به تمام معناست از بچه گی روی صحنه بوده پدرش هم شخصیت مهم و عزیزی تشریف داشتهنقل قول:
چه گیری دادی تو برو از خودش بپرس (sm2)نقل قول:
بچه رو بچه ترس نکن ...نقل قول:
بزار بیاد در آغوش شیطان
شیلا قربونت برم چقدر نازه مگه نه هادی جون؟(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]