دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز حسین قربانپور ترانه رابطه عالی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز حسین قربانپور ترانه رابطه عالی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]- «علامت سوال» را یکشبه سرودم و شادمهر یک روزه ساخت و تنظیم کرد
- کارهای جدید را گوش نمیکنم و فرق «هوروش بند» و «ماکان بند» را نمیدانم
- تاثیرگذارترین موزیسین پاپ بیست سال اخیر شادمهر است، و البته محسن چاوشی و ناصر عبداللهی
- بابک بیات، شادمهر و آریا عظیمینژاد آهنگسازان تاثیرگذار این بیست سال هستند
- بهروز صفاریان بهترین تنظیمکننده بیست سال اخیر است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مصاحبه نیلوفر لاری پور رو ببینید
چه تعریفی میکنه از آلبوم بهار من شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه رابطه رو زهرا عاملی گفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودیش حسین قربانپور بود
oh yes (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کارای رامین خوشم نمیاد...در تاپیکش میام ولی نه بخاطر رامین بلکه بخاطر خودت(sm127)(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من خوشم میاد ازش (sm127)
بچه ها برید این اهنگ گوش کنید عجب میچسبه
با تموم یکدلی
تو بمون برای من
دودلی هامو ببخش
بگذر از خطای من
اگه تردید به عشق
خیمه زد تو باورم
اگه فکر رفتن تو
گذشته از سرم
اگه فکر رفتن تو
گذشته از سرم
تو دلیل بودنی
تویی اون اوج نیاز
روی قله دلت
واسه من خونه بساز
لحظه ندیدنت
آخر راه منه
پل برگشتنمو
هجرت تو میشکنه
پل برگشتنمو
هجرت تو میشکنه
تو عبور صخرهها
از خودم که بگذرم
ولی دستای تورو
عاشقونه میبرم
تو ستارهای برام
بی تو شب تاریکیه
تو سکوت چشم تو
دیگه خوندنم چیه
چی میشد عاقبتم
بی تو تواین همه راه
روی تردید
دلم خط بکش خط سیاه
چی میشد عاقبتم
بی تو تواین همه راه
روی تردید
دلم خط بکش خط سیاه
متن آهنگ زندگی
جوونیمو آسون گرفتی زندگی زندگی
تو با قیمت جون گرفتی زندگی زندگیشدم چون غباری به راهی نشسته آهتویی خوب و محکم منم پیر و خستهبه جای هر خنده سیل اشکم روونه کردی
منو کشتی و استقامتم رو بهونه کردی
ای کاش از اول جدا از تو بودم آههنگام زادن سوا از تو بودمناخونده دنیا چرا نصیب من شد
هم مونس روز بی شکیب من شدکسی که نیاسوده منم به شادی نیالوده منمهمه بود و نابوده منم کمی ذات بیهوده منم
میدونم...نوشته هاتو خوندم(sm19)نقل قول:
منم این روزا دیگه زیاد شادی جون گوش نمیکنم.
این روزا فقط :
60درصد کارای خارجی
20 درصد کارای ایرانی قدیمی
20 درصد کارای جدید (هر کار جدیدی که میاد را حداقل یک بار گوش میکنم)
اگه میخوای از شادمهر لذت ببری باید دو تا البوم جدید شادمهرو گوش ندی مخصوصا تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که ضعیف تر از تجربه کن هم هست در کل
چه موزیک قشنگی داره دمو چاوشی
چه موزیکای فوقالعاده ای داره این آلبوم.نقل قول:
این آهنگ، بیتو هرگز، امروز و فردا و.... وای وای وای(sm127)
حیف که رسمی پخش نشد اهنگ ستاره رو wav گوش کنی چه حالی میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من روانی این آهنگم (sm88)(sm127)
منمخیلی دوست دارم این اهنگو اروم میشم با این اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید روزی که شادمهرو تو ایران ببینیم (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
خیلی مسیر خوبی رو در پیش گرفته کلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
کل دنیا میگه قبل این البوما بهتره بود به جز افراد تجروبه اندوز
اهنگ ستاره پلی شد
(sm30)نقل قول:
اگه من یه روز نباشم
کی از عشقت میمیره
یه روزی میرم و اون روزه
که گریهات میگیره
گریهات میگیره إ إ إإإإ
(sm50)
پست آخر سعید زمانی:
با شادمهرِ عزيز و هنرمند و همكارانِ عزيزم همكاريِ مشتركي رو شروع كرديم كه خيلي دوست دارم.(sm178)(sm88)(sm25)(sm54)(sm172)(sm9)(sm8 9)(sm170)
خیلی دوس دارم بدونم وقتی شادمهر کامنتا رو میبینه که خیلیا راضی نیستن از این همکاری پیش خودش چی میگه؟! فک کنم میگه ک...ن لقشون(sm2)
من میگم یعنی مغز شادمهر رد داده خودش الان باید بدونه که تو مسیر درستی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه همه از این کارای جدیدش تعریف کنن
کارای قبلی رو خودش گوش کنه بیاد این جدیدا رو هم گوش کنه متوجه میشه
شادمهرم رفت قاطی باقالیا
Save us
چوطور مگه؟(sm55)نقل قول:
نمیدونم چرا همش حس میکنم این گروه واسه هرکی غیر از شادمهر کار میسازن قشنگتر میشه!(sm120)
نمونهاش آهنگ جدید مهتی یراحی :)
همین که دوباره داره با این گروه همکاری میکنه و متوجه نیست که اشتباه داره میرهنقل قول:
تنظیم که خوبه .. تازه میکس و مسترش هم خیلی بهتره .. واقعا این برای من باعث تعجبه (sm77)نقل قول:
پس یعنی مشکل خوده شادمهره تکراری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا واسه شادمهر نمیتونن کار بسازن اخه level شادمهر بالاتر از یراحی امثالش هست
۲ حالت داره
(sm19)
به نظر من این حالته که سبک کاریشون به شادمهر نمیخوره وگرنه شاید اصن بد هم نباشننقل قول: