چه میگی باو اینو دارم منتها بی کیفیته .. دیوث کلیک کن .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میگی باو اینو دارم منتها بی کیفیته .. دیوث کلیک کن .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
File Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Back to Main Site
خیلی خوب بازی کردیم دمشون گرم با همه ی وجودشون بازی میکردن کاوه 120 دقیقه دوید نورافکن که وسط زمین همه رو دریبل میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو روی کاست گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوب بودیم ولی تعداد سانتر یه خورده زیاد بود (sm25)نقل قول:
فک کنم یه پانصد عدد سانتر ول دادیم (sm2)نیمه اول خطای وسط زمین رو امید ایراهیمی سانتر ول میداد (sm2)
خب دیگه من کاست نداشتم .. هر وقت سیدی آمد از بیرون گرفتمنقل قول:
یراحی خوبه خوشم اومد (sm50)
راحت از وقتی خسرو اومد تو من گفتم الان شروع میکنه اولین توپی که بهش رسید سانتر از وسط زمین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسرو خیلی افت کرده (sm25)نقل قول:
آخر جشنواره رو داریم خیلی خوبه (sm2)بهترین بازیگر مکمل زن:
ثریا قاسمی برای ویلایی ها
بهترین بازیگر مکمل مرد:
هادی حجازی فر برای ماجرای نیمروز
بهترین بازیگر نقش اول مرد:
امیر آقایی برای بدون تاریخ ،بدون امضاء
بهترین بازیگر نقش اول زن:
لیلا حاتمی برای رگ خواب