از پا افتادی که...میخوای برو دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از پا افتادی که...میخوای برو دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همش پشت اون کانکت اولیش گیر میکردم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانواده هم که اهل تلفن(sm81)
رومای یاهو(sm2)
من گفتم ایگنور کنین همو .. چیکار کنم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازشم رفتم سپیده رو با احسان اشتی بدم چند ماه پیش.. از اون شب دیگه سپیده که باهام حرف نمیزنه هیچ.. امینم جو گرفت دیگه باهام حرف نزد(sm2)
خیلی عوضیه(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میخوام از دیال آپ که شروع کردم تا آخر برم ببینم تهش کجاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياهو (sm2)نقل قول:
خوب شد جمعش كردن (sm2)
وگرنه کارتن خواب میشدی الان(sm2)نقل قول:
ملت میرفتن کافی نت که برن یاهو چت کنن(sm138)نقل قول:
برم بکپم دیگه خوش گذشت(sm27)
خب از این کار بیا بیرون پسرم..مال اینکار نیستی تو(sm2)..امین برمیگرده باید برگرده یعنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل چت نبودم زياد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]