آسه آسه هادی(sm50) ریسه ریسه؟ (sm77)(sm2)
هادی حالا قر بده قر قر(sm30)(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آسه آسه هادی(sm50) ریسه ریسه؟ (sm77)(sm2)
هادی حالا قر بده قر قر(sm30)(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید چطوری گل نازم خوبی الهی فداشم جیگر؟(sm127)
آره ولی خب شیلا صداشم قشنگ بود فک کنم 4 تا آلبوم قشنگ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در حد و اندازه ای نیست که با لیلا فروهر مقایسه اش کرد
فک زیادی نکن هادی شیلا 5 آلبوم داره(چشمون من،افسونگر،قاصدک،امشب،تلخ و شیرین)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم با ستار و مرتضی و سعید محمدی داره به اسم دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که خودم میدونم همون لیلا فروهر وقتی که آلبوم 2 پرنده رو داد بیرون شیلا هنوز نخونده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیداری؟
باو منظورم این بود که 4 تا قشنگ داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ببین چطوره... هر نظری داری بگو درست میکنم واست (sm46)
یه دنیا ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف نداره
لطف کردی(sm176)
جا به جا نوشتی
هوای روی تو دارم نمی گذارندم
مگر به کوی تو این ابرها ببارندم
مرا که مست توام این خمار خواهد کشت
نگاه کن که به دست که می سپارندم
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم
غم نمی خورد ایام و جای رنجش نیست
هزار شکر که بی غم نمی گذارندم
سری به سینه فرو برده ام مگر روزی
چو گنج گم شده زین کنج غم برآرندم
چه بک اگر به دل بی غمان نبردم راه
غم شکسته دلانم که می گسارندم
من آن ستاره ی شب زنده دار امیدم
که عاشقان تو تا روز می شمارندم
چه جای خواب که هر شب محصلان فراق
خیال روی تو بر دیده می گمارندم
هنوز دست نشسته ست غم ز خون دلم
چه نقش های که ازین دست می نگارندم
کدام مست ، می از خون سایه خواهد کرد
که همچو خوشه ی انگور می فشارندم
واقعا زحمت کشیدی خیلی قشنگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این ویدیو از شیلا را دیدی؟
خیلی مذخرفه (sm70)
خواهش عزیزم (sm134)نقل قول:
هر سلیقه ای داری بگو درست کنم واستا... بی تعارف... کار سختی نیست
روبروی هم نیست زیر همِ... الان درستش میکنمنقل قول:
شنیدن عبارت دوستت دارم :������
������ برای فرزندت خصوصا وقتی روی دو زانو می نشینی و خودت را هم قد فرزندت می کنی و چشم در چشمش می گویی یعنی من هستم ..خیالت راحت … و یادت باشد آن شب فرزندت دیرتر ولی آرامتر و آسوده تر می خوابد پس از شنیدن این جمله از والدینش …������
فرقی نمی کند معشوق باشی یا عاشق …پدر یا مادر … فرزند یا همسر
������ عبارت دوستت دارم را جدی بگیریم
این عبارت غوغایی به پا می کند. ������
نگذارید محبت و عشقتان در دنیای درونتان حبس شود .....❤️
شنیدن عبارت دوستت دارم :👇
💕 برای فرزندت خصوصا وقتی روی دو زانو می نشینی و خودت را هم قد فرزندت می کنی و چشم در چشمش می گویی یعنی من هستم ..خیالت راحت … و یادت باشد آن شب فرزندت دیرتر ولی آرامتر و آسوده تر می خوابد پس از شنیدن این جمله از والدینش …👼
فرقی نمی کند معشوق باشی یا عاشق …پدر یا مادر … فرزند یا همسر
🎀 عبارت دوستت دارم را جدی بگیریم
این عبارت غوغایی به پا می کند. 🎀
نگذارید محبت و عشقتان در دنیای درونتان حبس شود .....❤️
بابا این دختر کیه بگو تا خودم برم برات خاستگاری سرویس کردی مارو
قتی تو عاشق زندگی باشی، هر نوع محدودیتی ناپدید میشود. تو حد و مرز پول، سلامتی و شادی را از بین میبری، همچنین محدودیت لذت موجود در ارتباطاتت را. وقتی تو عاشق زندگی باشی، هیچ مقاومتی نداری و هرآنچه عاشقش هستی، تقریباً فوری در زندگیات پدیدار میشود؛ وقتی پا به اتاقی بگذاری، حضورت در اتاق احساس میشود. فرصتها به زندگیات سرازیر میشود و با کمترین لمس و احساسی، هر نوع منفیگرایی متلاشی میشود. بیش از حد تصورت، حال و هوایی بهتر خواهی داشت. تو سرشار از انرژی نامحدود، ذوق و شوق، و اشتیاقی پایانناپذیر برای زندگی میشوی. تو احساس سبکبالی میکنی، گویی که در هوا شناور هستی. و چنین به نظر میرسد که هر آنچه دوست داری، جلوی پایت میافتد. عاشق زندگی میشوی، قدرت درون خودت را رها میکنی، و بیکران و استوار میشوی.
"دل به دل راه ندارد هرگز" مردمان میگویند ... دل به دل راه قشنگی دارد ، که درونش همه عشق است و وفا و ندارد راهی ... به در بسته ی خاموش جفا . حال من میگویم ... دل به دل راه ندارد هرگز !! به یقین ، دل به دل راه اگر داشت تو میدانستی ... که دلم را به قشنگی نگاهت بستم و چقدر محتاج نگاهت هستم ! باز ميدانستي ... که ترک سبز غرورم از چيست و چرا خانه ی دل بی تو ... تهیست ! دل به دل راه اگر داشت ... تو میدانستی ... که چرا این دل من خالی از غم نشود بعد از آنگاه که تو رفتی و دیگر نیستی !.
نصفه شبه انقدر پست نده (sm10)
پست عاشقونه منظورمه
عشق یعنی خواب باشی بوسه بیدارت کند
یار با چشم خمار و مست تب دارت کند
عشق یعنی شب برایت شمع روشن میکند
آن لباسی که دلت میخواست را تن میکند
عشق یعنی بوسه های دزدکی در کوچه ها
پایِ کوه و دست های قرمز از آلوچه ها
عشق یعنی یک نسیم آن روسری را شل کند
ناگهان هم غیرت مردانه ی او گل کند
عشق یعنی هرکجا باهم همیشه تا ابد
تا ته دنیا تورا هرجا که خواهد می برد
شهر را با او پیاده بارها هی گز کنی
او برایت شعر میخواند برایش حظ کنی
عشق یعنی شعرهایت را همیشه از بر است
عشق یعنی از همه مردان برایت برتر است
نام تو ورد زبانش هرزمان و هرکجا
عشق یعنی خنده های بی دلیل و نابجا
عشق یعنی بوسه،باران،خنده و گاهی بغل
عشق یعنی خاطره ،دفتر،قلم...یعنی غزل
من عاشق عشقم هستم حتی تا پای جون 6 سال عاشقمنقل قول:
تو اصلا فکرت خرابه اصلا نمیشه باهات حرف زد... دچار افسردگی شدی باید بری پیش روانپزشک (sm25)
ما رفتیم شب بخیر (sm27)
روان پزشک رفتم همش قرص های خواب میده حالم بده هادی چیکار کنم یه قنار خوشگله بیشتر نداریم تو انجمننقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن از من و تو بهترِ همه ـمونُ گرفتهنقل قول:
شب بخیر گلم (sm134)
یک دنیا ممنونم(sm46)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
همونیِ که میخواستی؟
خودشه ... (sm176)نقل قول:
دراین زمانهی بیهایوهوی لالپرست
خوشا به حال کلاغان قیلوقالپرست
چگونه شرح دهم لحظه لحظهی خود را
برای این همه ناباور خیالپرست
به شبنشینی خرچنگهای مردابی
چگونه رقص کند ماهی زلالپرست
رسیدهها چه غریب و نچیده میافتند
به پای هرزهعلفهای باغ کالپرست
رسیدهام به کمالی که جز اناالحق نیست
کمال دار برای من کمال پرست
هنوز زندهام و زنده بودنم خاریست
به تنگچشمی نامردم زوالپرست (sm27)
(sm134)نقل قول:
بازم خواستی در خدمتم (sm10)
من نوکرتمنقل قول:
عزیزُمی... (sm46)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm27)
(sm50)نقل قول:
کله سحر چی میخوای اینجا؟ داروتُ بخور بخواب... صب جومه ای پاشدی چشم به راه پرستار که شیفتش بشه بیادش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهتری گلم؟ (sm134)
قربونتنقل قول:
تو بیمارستان اصلا نمیشه خوابید ! ساعت 5 بیدارم
همیشه خدا یه سرم هم باید وصلم باشه (sm59)
اسم عملی که میخوام انجام بدم گرافت پوستی یا همون پیوند پوست هست ! چند مرحله داره و طول میکشه (sm25)