بدترين حسی كه ميشه به يه نفر داد اينه كه كاری كنی که حس كافی نبودن بهش دست بده بعدش تو راحت رد ميشی ميری ولي اون تا آخر عمر از خودش ميپرسه مگه من چی كم داشتم...
نمایش نسخه قابل چاپ
بدترين حسی كه ميشه به يه نفر داد اينه كه كاری كنی که حس كافی نبودن بهش دست بده بعدش تو راحت رد ميشی ميری ولي اون تا آخر عمر از خودش ميپرسه مگه من چی كم داشتم...
(sm50)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهین از مجيد جدا بشه؛ بفنا مى ره(sm50)
خبراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوففف لو ندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی سانسورچی!
⚫️سانسور و تغییر سخنرانی دیشب ترامپ در سازمان ملل توسط شبکه خبر
ترامپ: وقتش رسیده که ملت های دنیا با یک حکومت بی پروای دیگر مقابله کنند./ شبکه خبر: ما با کشورهای دیگه هم مشکل داریم.
ترامپ: این دولت [ایران] یک کشور ثروتمند را با تاریخ و فرهنگی غنی به یک کشوری منزوی و به لحاظ اقتصادی تهی شده از سرمایه بدل کرده./ شبکه خبر: به تعبیر ما می تونه زندگی ایرانی ها بهتر باشه.
ترامپ: این حکومت [ ایران] بعد از نیروی عظیم ارتش امریکا از مردم خودش می ترسد./ شبکه خبر: ارتش امریکا قوی است. مردم ایران هم قوی هستند.
ترامپ: [حکومت ایران] دسترسی به اینترنت را محدود کرده، ماهواره ها را ساقط می کند، بسوی دانشجویان معترض اتش می گشاید و اصلاح طلبان را به زندان می اندازد./ شبکه خبر: بسیاری اتفاقات توی ایران می افته که از نظر ما غیرقابل قبوله.
گذشته از موارد تحریف، شبکه خبر حدود یک سوم صحبت های رئیس جمهور آمریکا در مورد ایران را نیز به کلی ترجمه نکرد.
(sm50)
وقتی که ان قلاب خم شد به خا و ران رسید (sm50)
(sm50)
اسم خدا هم بايد اضافه مى کرد چون کلام اون بود(sm59)
فقط و فقط از جهت آهنگسازى و تنظیم و مخصوصا ترومپت(sm88)
عشق اگر عشق باشه نیازی به داد و فریاد نداره، تو سینه میمونه بدون صدا، جدا از اونایی که میرسن، ما عشق تو نرسیدن میبینیم، عشق با عکسا نسنجید، گره خوردن بهم اونم تو عکسُ خیابون کار سختی نیس، همه ی ما بلدیم دست دور گردن هم بندازیم و ادای عاشقارو در بیاریم عشق اگر عشق باشه، بدون عکس دونفره هم عشقه، عشقو باید بین قلبا جستجو کرد، نه تو عکسا...
دلت به حال من نسوزد،
من اندازه پیرمردی
که صدایش زدند و حتی پشت سرش را نگاه نکرد
از زندگی خسته ام!
یه وقتایی واسه این که حرمتت شکسته نشه باید جم کنی بری!
از یه خونه از یه شهر از یه دل از یه زندگی.
از اون دوهزار تا البوم ها رو برات پیدا میکنمنقل قول:
یک نفر بیاد و به این دلِ زبان نفهمِ من بفهمونه که او دیگه نیست...
انقد سراغش رو از من نگیر!
(sm50)
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
تو همیشه نقطه منفی رو نگاه میکنی حتما روتوشت بد بودهنقل قول:
(sm50)
(sm181) بلوبری
سلام صابر جان , اینو یه تاپیک جدا زده بودم براش بعد پاکش کردم . الان خیلی وقته .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه فیلمش رو ندارم از دستم حذف شد , وگرنه آپ میکردم برای دوستان . (sm127)
فدای سرتنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجمه شد (sm181)
داداش اینا یاب هستن پیدا میشن خودم دارمشون فقط یک نسخهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی . . . (sm19)
من تا چند روز دیگه آپش می کنم . . . (sm50)
دی شب ایران سل سرعتش شیری شده بود . . . از 15 پارت ، 3 پارتش آپ شد . . . . (sm50)
نمی فهمم چرا مودم ایران سل این جوری یِ . . . بعضی وقتا سرعتِ آپش با 1 خط آنتن میره روی 500 . . .
بعضی وقتایِ دیگه با همون 1 خط آنتن میاد روی 150 . . .
آهنگ شاهین منتشر شد . . . (sm54) خونه نه بودم تا الان . . . (sm50)
(sm98) هر طرف که میرم چشام تورو میبینه از دلم شنیدم عاشق شدن همینه
گوش بده به حرفام امشب اگه خوابی یا که بیدار
این جدایی تا ابد نیست برو به امید دیدار
واقعا اینا پیدا نمیشن (sm74)نقل قول:
آهنگ های شاهین " سخت " شدن . . . (sm50)
باید برم چند تا کتاب به خونم تا بشه با کار ارتباط بر قرار کنم . . . (sm50)
حالا چه کتابایی . . . (sm29)
نقل قول:
آلبو شوک از فرزاد فرزین سی دیش داره زیرِ تخت خاک می خوره . . . البّته آلبوم خوبیه . . .
بی اسم رو فکر کنم ایمیج از سینجول گرفتم . . . باید رویِ هارد اکسترنال نگاه کنم . . .
نفس های بی هدف رو هم امیر wav گذاشته . . .