[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتنی ست «حسن علیزاده» (برادر حسین علیزاده، فیلمساز و منتقد سینمایی) فردی ست که در روزهای گذشته در محل طبقه فوقانی مزار شاهرخ پورمیامین در قطعه هنرمندان دفن شده است
Nioosh Band - Ham Mastim Va Ham Ghalash
ز سرمستان بزم ما طریق عاقلی کم جو
ز ما مستی و رندی جو که هم مستیم و هم قلاش... (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکل عجیب با مودم پیدا کردم البته خیلی کم پیش میاد تو این مدت فک کنم سه دفه اینجور شده برد وای فای خیلی کم میشه کلا سرعت میاد پایون دوباره کانفیگ میکنم درس میشه توام ایجور شدی ؟
(sm2)نرینه یه وقت مودم توتولینک
نع تا حالا پیش نیومده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من خیلی کم پیش میاد وای فای رو روشن کنم... مستقیم به لپ لپ وصله استفاده میکنم... تا حالا هم مشکلی نداشتم (sm132)
مطمئنی مشکل از شاتل نی؟
زبونتو مار بگزه (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) Various Artists - The Matrix Reloaded - Marilyn Manson - This Is The New Shit (sm118)
خب منم خودم کابل استفاده میکنم مشکلی نیس اینو وقتی متوجه میشم با گوشیم وصل میشم دفه اول اینجور شد زنگیدم گارانتی گفت دوباره کانفیگ کن درس شد شاتل اخرین باری که ریده بود فک کنم حکومت شلنگو بسته بود و الا چی بشه شاتل برینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]