امسال اگه رئال ببره میخوام تو دوران اوج از باران خدافظی کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امسال اگه رئال ببره میخوام تو دوران اوج از باران خدافظی کنم (sm120)
پنالتی په په رو فابرگاس بازی رفت که نگرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنالتی بیرون محوطه بازی برگشت واسه شما(sm120)
راموس و ژابی هر دو پنالتی بود(sm120)
ای بابا فک کنم پس حالا حالاها باید تحملت کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هوا و فضام علاقه دارم اخه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ببازه چطور؟(sm120)نقل قول:
آزمایشاتو رو اون انجام میدادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بچه ها آهنگ جدید مسعود درویش رو حتما دانلود کنید و گوش کنید فوق العاده زیباست
لینک صوتی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک موزیک ویدیو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراونصورت در خدمتتون هستم (sm2)تازه ببره هم هستم ولی دیگه کم میام چون این ترم درسام خیلی زیاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حالا خودش نیست خداش هست همکاریم میکرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]