لنگی ها و کیسه کش ها همیشه وقتی میرن گندشون بالا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لنگی ها و کیسه کش ها همیشه وقتی میرن گندشون بالا میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی همیشه اونکه که اثرش می مونه لنگی هست (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با ایناش دیگه کار ندارمنقل قول:
مشکل من فقط با اردشیر مافیاست
لنگی و کیسه کش واسه من فرقی نداره
می دونی سردار پشمیتون با چند میلیارد اختلاس و دزدی با ضمانت آزده/ من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان پیدا کردم
از سال 200 به اینور
تیری هانری 4 بار (sm128)
چلسی 4 بار ( 2 بار دروگبا - 1 بار انلکا - 1 بار هم هاسلبنک)
منچستر 4 بار ( 1 بار رونالدو - یه بار فن پرسی (sm74) - 1 بار نیستروی - 1 بار هم برباتوف ( اون سال با 20 گل اقای گل شد به همراه توز (sm54))
لیوپول هم 1 بار ( سوارز )
و شایان به ذکره فصل 2007 هانری از ارسنال رفت و این امار مال 5 سال بعد از خودش هم هست
و اگه بخوایم فقط مدت زمان حضور هانری رو حساب کنیم
هانری = 4 بار
چلسی = 2 بار
منچستر = 1 بار
لیوپول = 0
سیتی = (sm30)
حالا بگذریم از اینکه مورد داشتیم با 19.20 گل اقای گل شدن ( انکلا و دورگبا )
تیری هانری بهترین مهاجم تاریخ لیگ برتر (sm42)
ادم میره امار لیگ برتر رو چک میکنه از بزرگی فرگوسن دهنش باز میمونه (sm54)
به من چه ؟!نقل قول:
نه لنگی ام نه کیسه کش
تو هم فایدن نداری(sm29)نقل قول:
بیلسا-پکرمن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فاییده داری کیسه کش (sm41)نقل قول:
با اختلاف کیسه کش ترین کاربر باران(sm70)
حسین نظرت در مورد رابطه جمشیدیان و اردشیر چیه ؟
ثابت شد مافیا بودنش ؟(sm30)