شراره . . . (sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
شراره . . . (sm29)
یه ترانه از یغما تویِ آلبوم شوک هست که عالیه . . . (sm50)
فانوس . . . (sm50)
منو تو دو تا عروسک با چشای تیله ای . . . (sm50)
آره . . . منم شراره رو mp3 دارم . . . (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوک - فرزین
منصوریان رفت (sm50)
داداش نفس های بی هدف و شوک رو فقط سی دی شو دارم جلدش هاش نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارمشون فقط یک نسخه شوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین من ریسک رو انجام میدم دوهزار تا رو دو میلیون بده خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قاب شیشه ای با مقوایی فرق داره؟؟؟
شیشه ای 12 تومن
مقوایی 5 تومن
من اگه بفروشه ارزون تر گیرم میاد یارو تایلند هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی انقلاب فروشگاه ایران گام ساختمان ناشراننقل قول:
سفر
نميروم دگر
تو را ندارم آنقدر !
ز ما فقط رهيست كه مانده پشت ِ سر
ببر مرا
ز خاطرت نرفت اگر
اى از من بى خبر !
شب
چرا ميكشد مرا !؟ تو نشسته اى كجاى ماجرا !؟ من
چنان گريه ميكنم
كه خدا بغل كند مگر مرا !
عمر
همه لحظه ى وداع ست
و صداى پايت آخرين صداست
اى گريه هاى بعد از اين !
خاطرم نمانده شهر من كجاست ! ....
.
صبح ِ رفتن است
اين تنِ من است
هجرتت "مرده بر شانه بردن " است
اين يقين مثل مرگ با تو روشن است
شب
چرا ميكشد مرا !؟ تو نشسته اى كجاى ماجرا !؟ من
چنان گريه ميكنم
كه خدا بغل كند مگر مرا !
عمر
همه لحظه ى وداع ست
و صداى پايت آخرين صداست
اى گريه هاى بعد از اين !
خاطرم نمانده شهر من كجاست ... (sm50)
مونا برزویی ...
(sm27)
ظهر رفتم بسته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه که بازه جز تعطیلاتنقل قول:
داش علی منصوریان ... (sm172)
نقل قول:
پنجاه سال پیش... کُلاً خواب دیدی... (sm70)
آرهنقل قول:
اعتماد نداری
از دیجیکالا بخر
تا 30 تومن خرید پست رایگانه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد این محمّد معمتدی همون محّمد معتمدی یِ قبلیه !؟ (sm77)
چرا قیافه اش این قدر فرق داره !؟ (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفت ای هم نفس پرم شکست تو این قفس
تو این غبار تو این سکوت چه بی صدا نفس نفس
(sm50)
حتمانقل قول:
گاهی وقتا آدم دوست داره اگه قراره زندگیشم خراب بشه کنار کسی خراب بشه که دوسش داره نه بدون اون..
معذرت خواهی باید به موقع باشه!
زمانش ک بگذره هیچ ارزشی نداره...
از شدت قلب درد اشک تو چشام جمع میشه، واسه یکم اکسیژن باید هی مشت بزنم به سینم، بعد هی پلکامُ روی هم فشار بدم تا قطره های اشک زود برن، بعد هی زیر لب بگم هیچی نیست، آروم باش آرووم، الان خوب میشی هیچ اتفاقی نیوفتاده، به هیچی فکر نکن فقط سعی کن نفس بکشی، آروم نفس بکش
(sm50)
اسی بلند شو (sm2)
(sm30)(sm30)
- (sm50)
چاره کار فقط یه نفره : کامی پشت شهرداری ... بزرگترین آرشیو کل خاورمیانه و دورنقل قول:
البته یه هفت هشت سالی میشه ازش خبری ندارم ... شاید فرماندار استانداری چیزی شده باشه واسه خودش (sm2)
یادش بخیر اون روزا ...
ینی هر کی ما رو دید یه چیزی از ما کند برد (sm120) حتی هاردمو از تو اتاقم برداشتن بردن نفهمیدم کار کی بود (sm2)سی دی که نگو بالای هزار تا کندن ازم (sm120) دو سه تا هاردم سوخت از بس هارد به هارد کردن (sm74)(sm120) یه هاردمو قایم کرده بودم تو انباری پارسال رفتم خونه پدری پیداش کردم بردم پیش طرف گفت معلوم نیست چشه خش داره (sm30)لپ تاپ گرفتم سوخت (sm2) شو مو که نگو ترکی مرکی همه چی درهم برهم (sm120)
خلاصه همه به فنا رفت (sm172) من که نمیدونستم در آینده میخواد اینجوری بشه ویو فلک کوفت زهرمار اختراع بشه وگرنه حداقل بیشتر مراقبت میکردم (sm2)
الانم اگه کامی رو گیر بیارین فقط کافیه بگین اسی تکثیر آنگاه زانو میزنه براتون (sm120)
هی روزگار (sm172)
من تهرونمو میخوام
دل دیوونمو میخوام
واسه کفتر شابدوالعظیم
آب و دونمو میخوام
قدرت فتوشاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زادروز فریدون مشیری گرامی باد ... (sm10)
دلم از نام خزان میلرزد
زانکه من زادهی تابستانم!
شعر من آتش ِ پنهان ِمن است
روز و شب شعله کشد در جانم.
میرسد سردی ِ پاییز ِ حیات،
تاب ِ این سیل ِ بلاخیزم نیست
غنچهام غنچهی نشکفته به کام،
طاقت سیلی پاییزم نیست ... (sm1)
سالروز درگذشت استاد مشکاتیان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تولد رضا قوچانژاد