[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه خوندم و نه میخونم کمکی از دستم برمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن خیلی ممنون از حسن توجه شما(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی بلد نیستم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما دوستی دارم که پشت کنکوری تجربی هستش تاحدودی زیست خوب بلده
خود نیز پشت کنکوری تجربی میباشم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون اما ب یک بیولوژیست نیازمندیم(sm59)
مسافرا شعرن(sm50)
من تا حالا پشت کنکوری نبودم میشه برام با ذکر مثال توضیح بدید پشت کنکوری بودن چجوری ست ...
چه کنند اگر تحمل نکنند زیردستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر آن ستم که خواهی بکنی که پادشاهی ...
وضعیت مزخرف و معلق و بلاتکلیفی ک در 95 درصد موارد برای دانش آموزان رشته تجربی رخ میدهد و در آخر هم ب نتیجه دلخواه نخواهی رسید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثال بارز : حدیث (sm51) (sm120)
آه که اینطور ...نقل قول:
پس نگران باش حل نمیشه ...