آتشفشان رو نمیشه با برف بستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آتشفشان رو نمیشه با برف بستنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گربه تو لباس زیرم(ادبو صفاکن) دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس پولدارا پولاشونو اینجوری خرج میکنن، تازه سی دی هاشونم از فرودگاه میگیرن نه مث ما از بقالی سرکوچه... (sm50)نقل قول:
(sm2)(sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدااااات، میگذره، سعی میشه زوری هم که شده خوش بگذره... (sm50)
(sm19)(sm19) تو چیکار؟ هنو سرباز پیرو خط عمام؟! چقد دیگه مونده؟ (sm120)
دلم آغاز میخواهد ...
گاییدی منو یه اره یا نه بنال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینجو جوجه هارو باید دم شون رو ببری فرو کنی توی ... کجا؟؟؟ ... اگه گفتی ؟؟؟ (sm2) دهنشون (sm2)نقل قول:
فاک اف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ادامه میدیم تا از سوراخاشون بیان بیروننقل قول:
چرا دمشون؟ همین گربمو میکنم تو حلقشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک...ی...ر تو خلقتت شهرام شکوهی
با تشکر ...