قائمی هم کاررو تموم کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
قائمی هم کاررو تموم کرد
آمریکا پشت خط زن هاش عالی بودن
تو این چند سال هر موقع تیمی اینطوری بوده بهش باختیم(sm25)
چرا باختیم پس؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باخت امشب تقصیر توئه!!
علیرضا بیا احسان رو ببریم معرفیش کنیم!
کاملا موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم دیشب میخواستم بگم 3-0 میبازیم ولی ترسیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته تخصصی من بسکتباله ولی از والیبال هم سر در میارم
میدونستم آمریکایی ها قدرتی زن هستن و تیم ملی قطعا کم میاره(sm25)
حالا چرا ترسیدی؟؟نقل قول:
رشته تخصصی بسکتبال؟؟؟بازی میکنی یا بیننده ی حرفه ای هستی؟؟؟
چقدر دریافت های آمریکا عالی بود
ما هم خوب سرویس نزدیم
بازی میکردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات اتفاق بدی افتاد یا به دلیل دیگه ولش کردی؟؟؟نقل قول:
به دلیل درس و دانشگاه ولش کردم 6 سال پیشنقل قول: