(sm25) چه كنم بعد از تو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25) چه كنم بعد از تو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالب اینکه خودشان سالها پیش در ترانهای که یک بانوی خواننده به اسم «دینامیک» یا همچین چیزی خوانده، ترانهای گفته بودند که قطعاً شما که یک سایت خبری هستید هم نمیتوانید متن آن شعر را چاپ کنید
ريد به محمدعلي بهمني (sm2)
ذارم میخونم مصاحبه رو(sm2)
تا زمانی که یکسری آدم در آنجا هستند که شناختشان از موسیقی جهان به مثلاً «فرانک سیناترا» ختم میشود و موسیقی روز دنیا را نمیشناسند و روی هرگونه نوآوری خطِ غیرمجاز میکشند،(sm2)
(sm2) دمش گرم. لامصب پرده مرده حاليش نيست. ميدره همه چي رو (sm59)نقل قول:
من دو سال و نیم در مرکز موسیقی دنبال مجوز آلبوم «پرنده بیپرنده» رضا یزدانی بودم. آقای نوری مجوز نمیدادند و میگفتند که خواننده ویبراسیون ندارد. آخر کار من گفتم مگرکارخانه کنسرو است(sm2)
من میگویم کسی حق ندارد ترانه شخص دیگری را حذف یا از انتشار آن جلوگیری کند. میتوانند هیئتی تشکیل دهند که کارها را درجهبندی کند و درجه A و B و C به آنها بدهند. همهجای دنیا اینگونه است و جلوی کاری را نمیگیرند. آن کسی که موزیک درجه C خریده، میداند که نباید مثلاً پیش یک کودک زیر 18سال به آن گوش کند زیرا امکان دارد که در آن فحش باشد، اما نه اینکه پیشاپیش همهچیز حذف شود. البته اینجا اگر آن چرخه به وجود بیاید، من مطمئنام که CDهای درجه C از همه پرفروشتر میشود!
(sm30)(sm30)(sm30)
به نظر من تمامی کسانی که به شکل مجاز در ایران کار میکنند، بالاخره یک جایی وا دادهاند. تمام این ترانهسراها و آهنگسازان و خوانندگان در خلوت از شرایط مرکز موسیقی و ارشاد گلهمندند، اما هیچکدام اعتراض رسمی نمیکنند؛ چون به آن آبباریکه کنسرت احمقانه سالن میلاد راضی هستند.
(sm25)
نه پس تو خیابون کنسرت بذارن (sm2)
حکایت این یغما هم شده حکایت حامی
اكثر حرفاش درسته (sm98)
به تخم من و تو که درسته
اون داره پول پارو میکنه به ما چه
این مصاحبه ها رو الکی نمی کنه که
(sm50) ادم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه
ملت هنوز تو موسیقی ما سر چاوشی و یگانه دعوا میکنن(sm2) بعد از 1-2 سال رفتم موسیقی ما دیدم این mas و علیرضا جاست دوگانه کل کل میکنن با طرفدارا(sm2)
چه دورانی بود کل کل(sm2)
خب به من چه كه پول پارو ميكنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوش جونش (sm70)اگه ميتوني از اين راه تو هم پول دربيار
من به شخصه با ترانه هاي يغما بزرگ شدم
حالا شما رو نميدونم
واسه من يغما خاطره س
6 سال ممنوع الفعاليتي كم نيست. تن نداد به هر خفت و خواري يي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
یه تخمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمساق
توي كونت پام تا ساق (sm2)
(sm2) عصا اقا تا دستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خلیفه باران (sm2)
شبيه بوي بارون توو غروبِ تخت جمشيدي
يه خورشيدي كه از مغرب به اين ويرونه تابيدي
مرمت كن منو از نو نذار خالي شم از رويا
نگاهم كن اگه حتي تمومه اين سفر فردا
بنشون كن(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بى ادبا اخراج بايد گردند(sm89)(sm118)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دريغ دريغ (sm25)نقل قول:
کی گفته پنجره نماد امید و ...(sm1)
هر طرف لبتابو میچرخونم نور از پنجره میفته توش لامصب (sm120)
به گزارش بیلد، آندرئاس بییرمان مدافع 33 ساله سابق یونیون برلین به علت خودکشی از دنیا رفت. این بازیکن آلمانی سالها بود که از افسردگی شدید رنج می برد، در نوامبر 2009 بییرمان اعتراف کرده بود که قصد خودکشی داشته است ولی تصمیم گرفته بود تا با افسردگی مبارزه کند، در سال 2012 نیز او مجدداً اقدام به خودکشی کرده بود. او بعد از دوبار خودکشی نافرجام، سرانجام در سومین اقدام به خودکشی دارفانی را وداع گفت. (sm31)
چرت و پرت نگو پسره ی منحرفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كي پسر شدم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ی اصلی اون چرت و پرت نگو بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز تو همه میدونن واست این مرد میمیره
اسم چاوشی هر جا بود رفتم دعوا بود
محسن آهنگ جدیدش اومده
- (sm77)
(sm77)واتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت نداره صداش حال نمیده (sm3)
قضیه چیه دو تایی جو میدین (sm98)
آهنگ امام علی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود
(sm2)الیاس الان از قبر پا میشه محسن اهنگ داده
(sm74)(sm74)
(sm50)چرا با این شرکتا کار میکنه سواله واسم