پارسال یه سهیل مورینیو تو سایت real madrid cf بود که همه گلها رو با کیفیت full hd میذاشت، امسال خبری ازش نیس... کسی نمیدونه کجا میشه گلها رو با کیفیت full hd دان کرد؟ (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پارسال یه سهیل مورینیو تو سایت real madrid cf بود که همه گلها رو با کیفیت full hd میذاشت، امسال خبری ازش نیس... کسی نمیدونه کجا میشه گلها رو با کیفیت full hd دان کرد؟ (sm50)
من میدونم دیماریا تو منچستر نابود میشه(sm81)
من خیلی از گلها رو دارم ولی حوصله آپ ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این نامه دی ماریا عنوان کرده بود که ترک رئال مادرید خواسته قلبی او نبوده و برخی در درون باشگاه چشم دیدنش را نداشته اند
به نظر می رسد که نامه سرگشاده دیروز دی ماریا خطاب به هواداران رئال، که در آن عنوان کرده بود که ترک رئال مادرید خواسته قلبی او نبوده و برخی در درون باشگاه چشم دیدنش را نداشته اند؛ برای مدیران رئال بسیار گران تمام شده و آنها قصد دارند تا نسبت به این اظهارات واکنش نشان دهند.
امروز کادنا کوپه گزارش داد که مدیر اجرایی رئال آقای "خوزه آنخل سانچس" قصد دارد تا پیامک هایی که ایجنت دی ماریا در طول جام جهانی برای وی فرستاده بود را در اختیار رسانه ها قرار دهد.
در این پیامک ها او پیشنهاد حقوق سالیانه 6 میلیون یورو رئال را مسخره و توهین به شخصیت دی ماریا دانسته بود. به گفته آقای سانچس، این رقم همان رقم موردنظر دی ماریا بوده است. رقمی مشابه میزان دریافتی بنزما از رئال تا پیش از تمدید قراردادش.
با این وجود، آقای سانچس ادعا می کند که پیشنهادات بالای منچستر و پی اس جی سبب شد تا او قید ماندن در رئال را زده و به باشگاهی برود که بتواند سالیانه 8 میلیون یورو حقوق دریافت کند.
لازم به ذکر است که آنخل دی ماریا روز گذشته با قراردادی به ارزش 75 میلیون یورو راهی منچستر یونایتد شد.
6 میلیون رو جلو بچه بندازی قهرمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی کیو نگفتم آپ کن که... بگو کجا برم دانلود کنم... کلا دو تا بازی بیشتر نکردیم که... همین آخری هم برسونی کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها بازی های امسال منظورته ؟(sm120)من فک کردم پارسال رو میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی شنیدم تو از سران باشگاه خسته شدی
شنیدم به یه تیم دیگه ای وابسته شدی
به من یونایتد...
مبارک باشه
اصن مگه میشه سلیقه ی شما بد باشه
میگن خیلی میخوانت
خب خدارو شکر
یه تیمی پیدا شدو
دل شما رو برد
کارلو هم که واسه موندن تو
بی امید بود
تا جایی که یادمه
هی دنبالت دویده بود!
بذار بگم...
حالا که رفتی راحت
با لیاقت...
گفتی تا تهش با رئالی
ولی دیدی طاقت ، نیاوردنو
یکی دیگه رو جایگزین تو آوردنو
خیلی راحت آبروی تو رو بردن(sm2)
(sm2)
دسته خر (sm120)
خفه شو حسین و وحید کدوم گوری رفتن(sm120)
میلاد و کد هایی که برای او فرستاده می شوند(sm2)
ممد تو هم قشنگ ماروگاییدی(sm120) روزی 4 تا از این شماره ها واسم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)
حسین رفته گل بیچینه ...وحید هم همی دور ورا بود نمیدونم کجا غیبش زد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرش رویسم میره غارسا(sm2)
گازش بگیرنقل قول:
خدا کنه یا الان بیاد یا نیم فصل (sm127)
جان آرنه ریسه، ستاره نروژی سابق فوتبال انگلستان که تا تابستان 2013 در فولام عضویت داشت، در این باره گفت: "ماگات تیم را نابود کرده. او فولام را به گند کشیده. تاکتیکهایی که در تمرین استفاده میکند قرون وسطایی است. نشده که یکبار 40 دقیقه صحبت کند."(sm2)
ماگات عشق بازیکنای دیوث و تنبل ایرانی(sm2)
اخری هم حاج صفی(sm2)
الدنگ آرشیو پارسالم 25 گیگ حجمشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژابی آلونسو از عرصه ملی بازنشسته شد. این بازیکن در صفحه رسمی تیم ملی اسپانیا در شبکه های اجتماعی این خبر را اعلام کرد. هافبک رئال مادرید در سن ۳۲ سالگی پس از ۱۱۴ بازی و ۱۶ گل از عرصه ملی بازنشسته شد. وی دو یورو و یک جام جهانی کسب کرد و خاطرات بی نظیری را مثل دو گلش به فرانسه در یورو ۲۰۱۲ به جای گذاشت.
این بازیکن اولین بازی ملی خود را ۳۰ آوریل ۲۰۰۳ زیر نظر اینیاکی سائز انجام داد و آخرین بازی او در جام جهانی برزیل مقابل استرالیا بود. وی در پیغامی نوشت:” پس از مدتها فکر کردن به نظرم رسید که حالا زمان وداع رسیده باشد.”
ژابی آلونسو در پیغام خود خطاب به هواداران نوشت:”باید اعلام کنم که دورانم در تیم ملی اسپانیا به اتمام رسید. وداع کردن خیلی مشکل است اما پس از مدتها فکر کردن به نظرم زمانش رسیده بود. یک دوره خوشایند در تیم ملی پس از ۱۱ سال به پایان رسید. من توانستم بخشی از یک نسل تاریخی باشم که رویاهای میلیون ها هوادار را به تحقق رساند و یک جام جهانی و دو یورو را بدست آورد.”
هافبک سن سباستینی افزود:” از ۳۰ آوریل ۲۰۰۳ که در سن ۲۱ سالگی اولین بازی خودم را انجام دادم، همیشه خاطرات خوشی را به جای گذاشتم و بیش از یک دهه در این تیم بودم. باید از همه مربیان ، هم تیمی ها و کارمندان تیم ملی اسپانیا و همین طور میلیون ها هواداری که همیشه به من محبت داشتند تشکر کنم.
اینیاکی سائز، لوئیز آراگونس فراموش نشدنی و ویسنته دل بوسکه افرادی هستند که تا ابد در خاطر من می مانند چرا که نقشی کلیدی در دوران حرفه ای و شخصی من داشتند. نمی توانم از همه بازیکنانی که در تیم ملی اسپانیا کنارشان بازی کردم اسم ببرم اما از فرصت استفاده می کنم تا از همه آنها تشکر کنم.
از همه کسانی که در فدراسیون اسپانیا کار می کنند و به من محبت زیادی داشتند نیز تشکر می کنم. آنها باعث شدند که تیم ملی اسپانیا مثل خانه من باشد.از سوسیه داد، لیورپول و رئال مادرید نیز متشکرم که درهای حضور در تیم ملی را به رویم گشودند.در همه باشگاه هایم همیشه حمایت و کمک را حس کردم.
در نهایت می خواهم تشکر صادقانه ام را از هودارانی داشته باشم که با هم موفقیت ها و شادی های زیادی را سهمی دشیم. شما همیشه نقش اول را داشتید. برای همه کسانی که به تلاش برای این پیراهن ادامه می دهند آرزوی موفقیت می کنم و برایشان آرزوی توفیق بیشتر را دارم.
ممنون از همه شما تا همیشه.”
ویسنته دل بوسکه، مربی تیم ملی اسپانیا از ژآبی آلونسو پس از وداعش از لاروخا تجلیل کرد. دل بوسکه گفت :” سخت است که بتوان عملکردی بهتر از ژابی را به جای گذاشت. یک میراث بی نظیر را به جای گاذرد. او همیشه یک حرفه ای بوده است. من و کادر فنی به او باور داشتیم. فقط می توان گفت که در همه این مدت تعهد پذیری بی نقضی داشت.”
شبکه معتبر لاسکستا ادعا کرد که ژابی آلونسو با بایرن به توافق رسیده است و به زودی راهی آلیانس آرنا می شود. این منبع حتم داد که گواردیولا با حضور او خلاء تیمش در خط هافبک را کاملا رفع خواهد کرد!(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرعه کشی لیگ قهرمانان؛ آغاز یک فصل پرهیجان
حضور تیم های قدرتمند در هر چهار "پات"، احتمال همگروهی آنها و رقم خوردن دیدارهایی بسیار حساس در مرحله گروهی را افزایش داده است
قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا امشب در موناکو برگزار خواهد شد و یک فصل پرهیجان دیگر در قاره سبز آغاز خواهد شد. هرچند عدم حضور تیم هایی مانند منچستریونایتد، میلان و اینتر می تواند تا اندازه ای روی جذابیت رقابت ها تاثیر بگذارد اما مطمئنا حضور دوباره تیم هایی مانند لیورپول و رم در این رقابت ها، می تواند این غیبت ها را جبران کند. به ویژه اینکه حضور تیم های قدرتمند در هر چهار "پات"، احتمال همگروهی آنها و رقم خوردن دیدارهایی بسیار حساس در مرحله گروهی را افزایش داده است.
پات 1: رئال مادرید، بارسلونا، بایرن مونیخ، چلسی، بنفیکا، اتلتیکو مادرید، آرسنال، پورتو
پات 2: شالکه، دورتموند، یوونتوس، پاری سن ژرمن، شاختار، بازل، زنیت، منچسترسیتی
پات 3: بایرلورکوزن، زسکا مسکو، المپیاکوس، آژاکس، لیورپول، اسپورتینگ لیسبون، گالاتاسرای، اتلتیک بیلبائو
پات 4: اندرلشت، رم، آپوئل، باته بوریسوف، لودوگروتس، ماریبور، موناکو، مالمو
به نظر شما چه قرعه ای برای 8 گروه، می تواند جذاب ترین مرحله گروهی را رقم بزند؟
یا ابرفرض این مادر به خطا داره چه گهی میخوره(sm74)
ژابی هم رفت(sm21)
“رفتن ژابی، ضربه ای سنگین بر پیکره رئال”
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر جدایی ژابی و پیوستنش به بایرن گواردیولا امروز اعلام شود، ضربه ای سنگین بر پیکره تیم آنجلوتی در فصل دوم خواهد بود. علیرغم آمدن کروس توانمند و کیفیت مودریچ ، هیچ کس نمی توانست جدایی ژابی را تصور کند ، آن هم رفتن او به یکی از رقابتی اصلی رئا در اروپا را. اتفاقات عجیبی در این تابستان رخ می دهد و دوست دارم باشگاه توضیح روشنی بدهد.
عادی نیست که تیمی که از بردن دسیما خوشحال است و سه ماه پیش قهرمن اروپا شد، یکی یکی ستارگانش را از دست بدهد. ژابی آلونسو برتری، توانمندی تاکتیکی و تعصب به پیراهن را به رئال مادرید می داد. به همین خاطر هنوز جدایی قریب الوقوع او را نمی توانم باور کنم. با رفتن او آنجلوتی چهار هافبک در اختیار خواهد داشت : کروس، مودریچ، ایارامندی و خدیرا اما جدایی ژابی اصلا قابل درک نیست. کسی که اقتدار را به خط هافبک رئال می آورد و نمی شود او را با خدیرا یا ایارامندی مقایسه کرد.
توماس رونکرو
در عین ناباوری هافبک باسکی در آستانه پیوستن به بایرن قرار دارد و حتی برخی رسانه ها می گویند که او در کنفرانس مطبوعاتی فرد در مورد دلیل تصمیمش برای جدایی از رئال سخن خوهد گفت!
(sm3)
گوستاوو جای ژابی
خو ما خدیرا رو تو همون پست داریم
خدایی جز خطا کردن چیزی از گوستاوو ندیدم(sm25)
اخه چرا باید این همه ریده بشه به حالمون(sm81) چرا چرا چرا(sm81)
یارو کامنت گذاشته
تو ٢روز تیم به گا رفت(sm81)
کامنت
مثه اینکه خوشی به رئالی جماعت نیومده. پارسال تا اودیم از خرید بیل ذوق کنیم، اوزیل رفت. حالا هم تا اودیم از جیمز و کروس ذوق کنیم، ژابی و دی ماریا رفتن. هیییییییییییییی !(sm50)
کامنت
ماشاله پرز, یه تنه تیمى رو که قهرمان اروپا و اسپانیا شد رو داره تیکه پاره میکنه! اینم نتیجه خریدهاى پولکى و هردنبیل جناب پول پرست. تازه میخواد رویسم بخره!!! اونوقت عمه محترمش میخواد وسط زمین دفاع کنه,(sm50)
ما کلا عادت کردیم اسب بفروشیم خر بخریم(sm2)
از دیروز اخباری مبنی بر مذاکره بایرن مونیخ با آلونسو بیرون آمده بود او امروز انتقال آلونسو به بایرن مونیخ قطعی شد.
در مراسم معارفه مهدی بن عطیه که در حال برگزاری است مسئولان بایرن مونیخ توافق با آلونسو را تایید کردند و عنوان کردند که مذاکرات با رئال مادرید در حال انجام است و این بازیکن برای پشت سر گذاشتن تست های پزشکی به زودی وارد مونیخ می شود.
گفته می شود آلونسو با انتقالی 10 میلیون یورویی راهی مونیخ می شود و قراردادی 2 ساله با باواریایی ها خواهد بست.
(sm127)
(sm127)
ژابي (sm77)
رئال به گاج ميره امسال (sm3)
درسته هنوز خبر قطعی اعلام نشده ولی رفتنش ظاهرا قطعیه... دیگه با این اوصاف ایارا موندگاره... یعنی به ما رفتیم این فصل دیگه (sm74)