همشهری هم اینقد رو مخ؟ (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
همشهری هم اینقد رو مخ؟ (sm142)
من رفتم (sm142) تو این تاپیکم نمیام دیگه (sm59) (sm155)
زیاد به این رو نده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پارسال مخ منو تلیط کرده بود پیام میزد با یوزر دیگه میگفت یه دوست دختر خوشگل برام پیدا کن از کرمانشاه (sm3)(sm2)
انگاری من .... (sm3)
در رو هم ببند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تاپیک مشاعره خار شعر ذره ذره شیلا رو آباد کردین هرچی شعر با ذ میاد همونو مینویسین (sm2)
(sm59)
داریم در مورد یک عدد خواننده باکلاس و جنتلمن صحبت میکنیم و نظر میدیم نه هر ننه قمری که
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم ق بده (sm2)
تو خودت چیزی سراغ داری ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 2 بیت شعر سعدی سراغ دارم که با ذ شروع بشه و فکرم میکنم که یکی از خواننده های بزرگ اینو خونده بسیار زیباست (sm50)
(sm54) (sm25)باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات بشم داداش دل به دل راه داره (sm19) (sm49)