(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
مدیر عامل شده که کار نکنه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کـ*ـانـ#ـدوم نیست که سوراخ باشه که (sm2)
(sm81) آخه کی نمیخوادت من این همه میخوامت قبول نیست؟ (sm81)
(sm30)
دختر گلم اون ترانه گرافیا رو از کجا میاوردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسیدی بالاخره ؟ رفته بودی تفریح ؟ خوش گذشت ؟
هادی سلام
درد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا دردو که تو داری میکشی (sm2) رو تخت بیمارستان (sm81) (sm2)نقل قول:
آقای حامد احمدی ...آرتین .....بهمن ....نریمان ..... سعید .....شیرفرهاد..... سینا رهنما
بسه یا بازم بگم ؟ گفتم پاییز وایسا از همین جا میزنم آپلود کن دیگه مشکل خودته که نمیتونی آپلود کنی اه
دفه بعدم بخوای مسخره بازی در بیاری قناری قناری راه بندازی اصلا ج نمیدم هر چی بدبختیه از دست تو دارم میکشم بس کن دیگه
اگرم نشد نتونستم برات پست میکنم
من فقط میخوام برام پست کنی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm81)نقل قول:
کوچ کردم که دلم را به کسی نسپارم
حس خوبیست که من این همه بی آزارم !
عشق احساس قشنگیست ولی من شخصا
دیدگاهی متفاوت به دو عاشق دارم
خوش ندارم به کسی قولی و قلبی بدهم
که به یک حادثه روزی دل از او بردارم
این دلیلی ست که در این سفر تنهایی
از مسیری که به عشقی برسد بی زارم .
عجب گرفتاری شدم از دست تو تو مگه شیلا و لیلا رو نمیخوای ؟ خب از همین جا دانلود کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست بی پست خودتم بکشی من پست نمیفرستم
شنیدن عبارت دوستت دارم :
برای فرزندت خصوصا وقتی روی دو زانو می نشینی و خودت را هم قد فرزندت می کنی و چشم در چشمش می گویی یعنی من هستم ..خیالت راحت … و یادت باشد آن شب فرزندت دیرتر ولی آرامتر و آسوده تر می خوابد پس از شنیدن این جمله از والدینش …
فرقی نمی کند معشوق باشی یا عاشق …پدر یا مادر … فرزند یا همسر
عبارت دوستت دارم را جدی بگیریم
این عبارت غوغایی به پا می کند.
نگذارید محبت و عشقتان در دنیای درونتان حبس شود .....❤️
شنیدن عبارت دوستت دارم :👇
💕 برای فرزندت خصوصا وقتی روی دو زانو می نشینی و خودت را هم قد فرزندت می کنی و چشم در چشمش می گویی یعنی من هستم ..خیالت راحت … و یادت باشد آن شب فرزندت دیرتر ولی آرامتر و آسوده تر می خوابد پس از شنیدن این جمله از والدینش …👼
فرقی نمی کند معشوق باشی یا عاشق …پدر یا مادر … فرزند یا همسر
🎀 عبارت دوستت دارم را جدی بگیریم
این عبارت غوغایی به پا می کند. 🎀
نگذارید محبت و عشقتان در دنیای درونتان حبس شود .....❤️🌹
عجب گرفتاری شدم از دست تو تو مگه شیلا و لیلا رو نمیخوای ؟ خب از همین جا دانلود نکن(sm51)
برات دی وی دی پست میفرستم(sm19)
عشق یعنی خواب باشی بوسه بیدارت کند
یار با چشم خمار و مست تب دارت کند
عشق یعنی شب برایت شمع روشن میکند
آن لباسی که دلت میخواست را تن میکند
عشق یعنی بوسه های دزدکی در کوچه ها
پایِ کوه و دست های قرمز از آلوچه ها
عشق یعنی یک نسیم آن روسری را شل کند
ناگهان هم غیرت مردانه ی او گل کند
عشق یعنی هرکجا باهم همیشه تا ابد
تا ته دنیا تورا هرجا که خواهد می برد
شهر را با او پیاده بارها هی گز کنی
او برایت شعر میخواند برایش حظ کنی
عشق یعنی شعرهایت را همیشه از بر است
عشق یعنی از همه مردان برایت برتر است
نام تو ورد زبانش هرزمان و هرکجا
عشق یعنی خنده های بی دلیل و نابجا
عشق یعنی بوسه،باران،خنده و گاهی بغل
عشق یعنی خاطره ،دفتر،قلم...یعنی غزل
. "دل به دل راه ندارد هرگز" مردمان میگویند ... دل به دل راه قشنگی دارد ، که درونش همه عشق است و وفا و ندارد راهی ... به در بسته ی خاموش جفا . حال من میگویم ... دل به دل راه ندارد هرگز !! به یقین ، دل به دل راه اگر داشت تو میدانستی ... که دلم را به قشنگی نگاهت بستم و چقدر محتاج نگاهت هستم ! باز ميدانستي ... که ترک سبز غرورم از چيست و چرا خانه ی دل بی تو ... تهیست ! دل به دل راه اگر داشت ... تو میدانستی ... که چرا این دل من خالی از غم نشود بعد از آنگاه که تو رفتی و دیگر نیستی !.
کاش میدانستی..!
کاش می دانستی ، زندگی فردا نیست ..... زندگی امروز است ..... زندگی قصه ی عشق است و امید..... صفحه ی غم ها، نیست! به چه می اندیشی؟! نگرانی بی جاست ...... عشق این جا ، تو این جا و خدا هم این جاست ...... لحظه ها را دریاب ، برلب جوی نشین ...... بر تن مست چمن ، مست بخوان ...... پای در راه گذار، راه ها منتظرند..... تا تو هر جا که بخواهی ، برسی..... تو بیاموز رها گشتن را، تا نماند قفسی..
خدایا!
آدمهای خوب سر راهم بگذار ... . مثل هادی عزیز
حس بسیار خوبیست هنگامی که در لحظه هجوم غم یا ناامیدی یا پریشانی؛
بی هوا کسی سر راه آدم سبز بشود...
کلامش؛ نگاهش؛ حتی نوشتهاش آرامش و شادی و امید بپاشد به زندگی.
فقط از دستِ خودِ خدا برمیآمده که آن آدم را،
یا کلام و نگاه و نوشتهاش را برای آن لحظه خاص سرِ راه زندگی ما بگذارد.
شاید یکی دیگر از دعاهای روزانه هم بتواند این باشد که خدایا:
من را هم از واسطههای خوبکردنِ حالِ بندههایت قرار بده...
ﺩﻧﯿـــــــــــﺎ ﻫـــــــــــﻢ ﮐــــــــــــﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ
ﺗــــــــــــﻮ ﺑﺎﺷـــــــــــﺪ ؛
ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻗﻠــــــﺐ ﯾـــــﮏ ﺯﻥ
ﺟﺎﯾـــــﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ ؛
ﺗﺎ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻭﺍﺯﻫـــــﺎﯼ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧــــــﻪ ﺯﻧــــــﯽ
ﺯﻧﺪﮔــــــﯽ ﻧﮑﻨـــــﯽ ؛
ﻭ ﺳﻬﻤﯽ ﺍﺯ ﺩﻟﺸﻮﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﺯﻧﯽ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ
ﻓﻘﯿﺮﺗﺮﯾﻦ ﻣﺮﺩﯼ....
خود گنه کاریم و از دنیا شکایت می کنيم!
غافل از خود،دیگری را هم قضاوت می کنيم!
کودکی جان می دهد از درد فقر و ما هنوز…
چشم می بندیم و هرشب خواب راحت می کنيم!
عمر کوتاه است و دنیا فانی و با این وجود…
ما به این دنیای فانی زود عادت می کنيم!
ما که بردیم آبرو از عشق، پس دیگر چرا…
عشق را با واژه هامان بی شرافت می کنيم؟
کاش پاسخ داشت این پرسش که ما در زندگی…
با همیم اما چرا احساس غربت می کنيم؟
من به این مصرع یقین دارم که روزی میرسد!
سوره ای از عشق را با هم قرائت می کنیم...
(sm3)
من؟نقل قول:
آره دیگه باتوام (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
خونه داییم بودم
بگم ناهار چی بود؟ (sm70)
(sm132)
ن جان من نمیخواد (sm2)(sm81) خدارو حوش میاد من شاید نون شب نداشته باشم واسه خوردن اونوقت میای میگی من اینو خوردم اونو خوردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گریه نکن که اشکات بدجور خرابم میکنه راهی چشمه های تشنه سرابم میکنه (sm51) (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نبــــــــــــودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنم حالا شـــــــــــد (sm118)
حس میکنم تعارف میکنی (sm142) خب هر نظری داری بگو دیگه الکی تشکر نکن (sm59)
الانم نظر واقعی ـتُ بگو ها! (sm134) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعارف کجا بوده نمیخوام بیوفتی تو زحمت دستت درد نکنه فداتنقل قول:
(sm74) باشه دیگه نمیگمنقل قول:
(sm10)نقل قول:
اون چیزی که میخوام پیدا نمیشه (sm172)
خب همین یعنی تعارف دیگه (sm120) چه زحمتی قربونت نشستم سر جام مگه میخوام کوه بکنم؟ (sm59)نقل قول:
بهتر نشد؟ (sm132)
نوید اینام خیلی قشنگهنقل قول: