تو کوتاه مدت اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو کوتاه مدت اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشته باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره همین فکرو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر که تابلوئه دنبال لقمه آماده سنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افکاری تو ده دوازده سال اخیر خودشو یه برند کرده از آلبوم دنیای این روزای داریوش و جان جوانی ابی بگیر تا کارهای گوگوش همدم و مردم معین آلبومهای احسان خواجه امیری کارهای علی زندوکیلی کارهای روزبه آلبوم تو محکومی به برگشتن خشایار اعتمادی کارهای آلبوم عصار و نیما مسیحا و غیره و غیره همه عالی بودن کاش یه دونه کار با شادمهر داشت با ترانه ی روزبهنقل قول:
اونش صد در صد ولی چرا از کسی دیگه لقمه نمیگیره مثلا همین افکاری . من مطمئنم اگه بخاد افکاری بهترینشو میده به شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش (sm25)نقل قول:
البوم فصل من هلن هم خیلی قشنگ بودنقل قول:
اره افکاری خیلی باهوشه و میتونه شادمهرو احیا کنهنقل قول:
آره راستی اونم عالی بود کلا هر کاری ساخته قشنگ بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من بهترین آهنگساز فعلی ایرانه با ده سال روند موفقیت آمیزنقل قول:
ابی حامد عزیز فربد جان اینو دانلود کنید
اهنگ سفر شادمهر و لهراسبی
حیف خودش نخوند اینو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریسک نکرده همون سبک خودشو داره که اکثرا هم به دل میشینهنقل قول:
البوم بی کلام خودشم خوب بودنقل قول:
بریدی چسبوندی به همنقل قول:
کیفیت آیتونز هم میزاری؟(sm2)
رفته رفته چه حالی میکنم با اهنگ وارث البته قبلا هم حال میکردم
ولی خیلی نزدیک به حالو روز مملکت مونه
اره کار خودمه گفتم حجمش بیاد پایین(sm173)نقل قول:
ورژن خودش عالیه لهراسبی تو دماغی گند زد با خوندنش خخخنقل قول:
آره سبک خودشو داره مثلا بابک بیات هم که اشطوره ی آهنگسازیه قشنگ دستخط خودشو داره تو آهنگسازی ولی کارهای جاودانه ش بیشمارهنقل قول:
سلامنقل قول:
سفر شادمهر بی نظیره. هر روز گوشش می دم (sm59)
لهراسبی رو با کیفیت بالا لینک می دی؟
سلام باشه فردا میفرستم الان به سیستم دسترسی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10) منم خیلی دوسش دارم و قبولش دارم.نقل قول:
ولی مجوعهی دنیای این روزای من به نظرم هنوزم بهترین کارشه. حتی روزبه هم همهی کاراش توی اون مجموعه بی نقص و تاپ هست.
اون آلبوم از بهترین آلبومهای 15 سال اخیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام کارهای پاپ سینا سرلک واقعٱ ارزش دهها بار شنیدن داره آدم از صداش خسته نمیشه هر بار رنگ و بوی تازه ای داره
البته کارهایی که با افکاری خوند عالی بود تازگیا زده تو کار گلزار کم کم میره با تتلو فیت میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط salahsal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل البوم ربات علی لهراسبی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک اهنگ سفر علی لهراسبی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش مفت نمیارزه فقط سفر عالیه تو این آلبوم (sm120)نقل قول:
ههههههه منم فقط سفر دوست دارم بقیش چرتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
آهنگ زیر سقف دودی یه شاهکاره جنس صداش عالیه و البته آهنگسازی بی نظیر افکارینقل قول:
بقال و چقال و کوپن فروش میخواد معروف شه یه شبه گنده شه(sm120)
علی لهراسبی زور می زته می خونه (sm1)نقل قول:
کار خوده شادمهر خوبه
این کار هم حقش ادا نشد
شادمهر زیاد تصمیم هنری اشتباه گرفت.کنسل کردن بازی،اعتراف با شعر مونا بررزوی،قلب ساعتی،حتی همین سفر و مطمئن هستم چندتا کار تاپ دیگه که خوند و پخشش نکرد.مثل نفس بکش،حواست نیست....اینم بر میگره به تصمیم های اشتباه شادمهر و ضعف مدیر برنامه هاش.ولی در کل اون زمان که شادمهر بیشتر به بهداد کاموری بها میداد نتیجش بهتر بود تا این امیر فرشبافف.تنها حسرت من کنسل کردن اهنگ حواست نیست و نفس بکش هست که خیلی حیف شد.
من دوست داشتم وقتی حواست نیست و اعتراف برزویی و بازی ازش پخش میشد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا برای اون شادمهری بود که دیگه وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو وارث دردیم
شیر همیشه شیرهنقل قول:
(sm2)
عادل روحنواز چه اعجوبه ایه!!!(sm77) چی کرده تو آلبوم!
یعنی بهتر از وحید کچله نوازندگیش؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]