[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زيبا شيرازى رو بالاخره مى بى نى م
برنامه خوبیه
اره چند هفته اى هست دنبال مى کنم
یه وقتایی باید رفت، اونم با پای خودت، باید جاتو زندگی بعضیا خالی کنی، درسته تو شلوغیاشون متوجه نمیشن چی میشه، ولی بدون یه روزی، یه جایی، بدجوری یادت میفتن که دیگه دیر شده :)
داداش دیگه آپلود نمیکنی ؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این روزا هر جا میرم یکی قبل من رسیده همه چیز بهم ریخته رفته...
دخترایِ تویِ حیاط . . . (sm50)
شنگول - منگول - حبّه - انگوری . . . (sm59)
مادرِ شون هم که هُما . . . (sm51)
صابر من جات بودم و حیاط داشتم ى سگ باوفا مى خریدم (sm50)
فرقی نمی کنه برام . . . این بی زبونا کلاً تویِ این سر زمین غریبن . . . (sm50)
تو زمان سربازى سگ بهترین دوست و مونس من بود (sm50)
کسی این عکس رو با کیفیت خوب نداره ؟ (sm50)
عاشق که میشی هم حسود میشی هم خودخواه هم دیوونه هم تنها...
3-07 Digeh Geryeh Delam-o-Vaz Nemiko
(sm50)
(sm50)
چت با یکی از بچّه ها برای خرید مجددِ ماری و حش . . . (sm50)
(sm2)
(sm98)
کسخلی صابر (sm50)
(sm2)
(sm172)
همین خوبه که آرومی
و حس می کنی ، آزادی ... (sm50)
تو کرمان که دیگه کسی نباید دنبال ساقی باشه ... (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره . . . کرمون که هیچ . . . همه جا فراوونه . . . می خواستم مثلِ بارِ اوّل جنسش اعلا باشه . . . (sm59)
فراتر از هرچه کصخله(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مست کنه لش کنه بی حس بشه . . .
لا توتونش حش پره نی حس زندگی . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دیوث وقتی تا حالا حش نه کشیدی . . . (sm50)
چرا !؟ . . . واقعا چرا !؟ . . . (sm50)
(sm39)
تو رشت بیا اول چوونت مى زارم بعد باهم مى کشیم (sm51)
دلم میخاد سنم بالابره.. همه دوروبریام بمیرن.. کاملا بی کس و تنها باشم.. توی یه کشور غریب باشم..
دم دمای غروب باشه.. هوا سرد باشه.. توی یه جاده برای پیاده روی عمومی باشم.. سیگار بکشم و راه برم و توی فکر باشم..
(sm50)
(sm50)
05 - Who's Gonna Be The One ...
(sm88)
چت ، مست ... (sm50)
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محابا ... (sm172)
(sm142)