فعلا یکم فیلم گوش کن (sm70) چل چلیتم هست مواظب باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا یکم فیلم گوش کن (sm70) چل چلیتم هست مواظب باش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
conjuring عالیه شاید به خاطر عکس اون عروسکه به نظرت آشناسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سری دوم فیلمشم همین عروسک آنابله که تازه اومده
گفته بودم ازت متنفرم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار میگی آخه(sm70)این قرصای آلزایمرت رو بخور وقتشه(sm2)نقل قول:
آتش بس (sm119) تا مثه بعضی ها نشده(sm174)
(sm70)
(sm70)نترس من خودم دمتو میچینم قبل از اینکه کار به دعوا بکشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای رفیقت رو گوش دادم ، بدک نبود (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش بس 2 (sm119)نقل قول:
همین که از نظر شما بدک نبود خوبه!(sm174)نقل قول:
البته اگه بی تعارف گفته باشی!(sm173)
(sm120)نقل قول: