در هواي گرفته ي پاييز
وقت بدرود شب، طلوع سحر ... (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
در هواي گرفته ي پاييز
وقت بدرود شب، طلوع سحر ... (sm27)
(sm2)دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی (sm19) باشد که رستگار شویم (sm50)(sm120)
هوای تورو هم دارم ها هر وقت وقت کنم یه سری به پایگان میزنم یه لایکی کامنتی میزارم از طرف تو درسته تو تحویل نمیگیری ولی من تورو دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که هستی بهترینی ... (sm176)
قابلی نداره عزیزم باشه از این زحمتا(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm127)نقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم اضافه کنم
بهروز پایگان برای همیشه از ایران کوچ کرده است و دیگر قصد برگشت ندارد ... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم این زن رو دوست دارم 17 سال ازم بزرگتره ولی خیلی خوشم میاد ازش کلا به دل میشینه