- Love when you're ready;
Not when you're lonely!
نمایش نسخه قابل چاپ
- Love when you're ready;
Not when you're lonely!
Appreciate those who don't give
up on you.
دارد پاییز میرسد
انار نیستم که برسم به دستهایت
برگم پر از اضطراب افتادن ...
کسایی که اول رابطه بهت میگن بی احساس همون لعنتی هایی هستن که وقتی عاشقت کردن بهت میگن منطقی باش..
ساعت رسمی کشور ،
ساعت ۲۴ سی ام شهریور ماه ،
يک ساعت به عقب کشيده و ساعت ۲۳ می شود.(sm178)
. . . (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Recep Ivedik 5 - ( Watching
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دود برفتی (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثِ خارج نشین . . . (sm81)
چووونی یِ سرعت 2 مگی آپلود . . . (sm2)
حالا بهتر شد . . . اگه همین جوری می موند 2 ساعت دیگه تموم بود . . . (sm50)
این محرم و صفر است که عسلام را زنده نگه داشته است ...
نمی دونم دیگه حس آپلود و این حرفارو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید آپلود کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زحمت مى کشى (sm176)
تو با هرسرعتى اپ کنى برام عزيزى چوونى جون(sm19)
ما که برنامه نداریم ببینیم چکار کنم از کجا گیر بیارم که ببینم (sm172)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی میکنم آپلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه گلایلم که تو این سرزمینِ شوم، راهم به قبر و سنگِ گرانیت میرسه هر روز به قتل میرسم و شعرِ من فقط، به انتشارِ شعله ی کبریت میرسه
(sm50)
چه شبها خدایا خدا کردم (sm50)
به یاد یاران میزنه پرپر (sm50)
شبگردیهای خسته و مایوس (sm50)
تکرار بیهوده (sm50)
مثل من همیشه تنها میمونه (sm50)
چندتا آهنگ ترکی معروف معرفی کنید
خیلی خوب باشن فقط
Ismail yk
امیدوارم بزودى البوماش در انجمن قرار بگیره
دلم انداره ی دنیا غم دنیا تو دلم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) Bas Gaza (sm127)
. . . (sm50)
نا گفته ها را گفته ام حالا پر از شنیدن ام . . . (sm50)
(sm172)
رفقا سلام
شب بخیر
یه سوال داشتم، چطور میتونم تاپیک بزنم؟
فرا رسیدن ماه محرم، ایام سوگواری سرور آزادگان جهان، حضرت امام حسین علیه السلام تسلیت باد
موزیک
یه ماه خداحافظ
کجا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میرم در غم و اندوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]