ادمین بن کن ضد میزنه بن کن(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ادمین بن کن ضد میزنه بن کن(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
The Woman in the Low Castle (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند فصل تموم میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم خوبه ولی از حوصله من خارجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ghost - Spirit ... (sm50)
دارن مغزت رو شستشو میدن بشین پ..ورن نگاه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیر شدم برا این فیلما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطمینان میدم هیچ وقت از عارمان های خودم عقب نشینی نکردم ! (sm59)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوفت دیر نیست (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یادش باده مینوشم
که با درد عشق هم آغوشم
به یک جرعه به صد جرعه نشد دردش فراموشم
(sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حرفِ دی شبم رو پس می گیرم . (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی آرش و کیوسک را دوست میدارم ! (sm59)
(sm3) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقتونه
امیر ببین میتونی لینک ویدیو شادمهرو رو روی یوتوب پیدا کنی
بفرست برا من بکشم بیرون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم باید اشتباهتش رو بگه !
من تا دی شب نمی دونستم !
ولی الان که می دونم دلیل نمیشه همون رفتار دی شبم (!!!) رو انجام بدم !
هادیِ فاسق ! (sm2)
ریدم تو اون جمله بندیت (sm2)اشتباهتش ؟ ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پیدا کن بزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو معروف هم من زدم
نمی خوای بشین تا 8شب فردا سماق بمک
دریای خزر گردم خواهی تو اگر جووونم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی دیوث(sm2)
نمیاد
یس
به نظرتون شادمهر با رادیو چه مشکلی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من توی دبستان انشا 22 می شدم ! (sm2)
اشتباه تایپی شد چون گلابی ! (sm2)
یکی آمد
با پتک سیاه
پرواز را کشت
(sm50)
املاء چند میشدی صابر (sm2)همین جوری با فاصله می نوشتی جمله ها رو مثلا دی شب (sm2)یا آزمایش گاه (sm2)نقل قول:
اقا سایت برا من درست باز نمیشه
همه نوشتها جا به جاس
از سرعت نیستش چون همه سایتهارو سریع باز میکنه
از کجاس؟
(sm120)ویدیوش باحاله زانی
الووووووووووووو
کسی اینجا نیست کدوم تاپیک اینجا خخخخخخخخخخخخخ
ای خدا بار دِگر صبرم عطا کن ... (sm50)
(sm50)7نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیتالله سبحانی ظهر امروز در جلسه تفسیر سوره مؤمنون که در مدرسه علمیه حجتیه برگزار شد، اظهار داشت: : کارخانههای ایرانی باید بهترین کیفیت را تولید کنند و مردم بهسمت مصرف کالای داخلی سوق پیدا کنند، خرید کلنگ از کشور چین موضوع تأسفآوری است که باید جلوی آن را گرفت.تسنیم این خبر را منتشر کرده است.
...(sm50)
سان استار تو ویدیو زانیار (sm2)
خوب تو پیکان میمالوننش (sm2)