اها چرا یک ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اها چرا یک ماهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه یه سال (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر خوبه (sm128)نقل قول:
خبراتنقل قول:
بعد این همه سال یک اهنگ خوب اومد محسن ابراهیم زاده اهنگ کجایی
باروووون داره میزنه اخ تو کجایی دلم برات لک زده کجایی
(sm27)
(sm27)
(sm74)
(sm28)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
امروز دقيقا يک سال از تموم شدن سربازى گذشت(sm50)
تو اين يک سال؛ هيچ هیچ هیچ (sm172)
نادر گلچین خواننده پیشکسوت موسیقی ایران در هشتاد و یک سالگی درگذشت. از آثار او میتوان به تصنیف مرغ سحر، قصه شهر عشق و آلبومهای گریز، نفس باد صبا، زلف بنفشه یاد کرد
(sm172)
(sm169)
جوری به یادش بیارید که کسی رو به یاد نیاوردید تا حالا و جوری فراموشش کنید که کسی رو فراموش نکردید تا حالا
ظالمانه ترین حرکت تو دنیا الکی امیدوار کردن کسیه که تنها امیدش به چیزیه که تو میگی...
چقدر خوب شد تایپک کاست فرزاد خادمی حذف شد
(sm10)
داداش میثم گل تولدت مبارک؛ آرزوى شادى و سلامتى برات دارم(sm176) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یه حلقه ی طلایی
اسمتو روش نوشتم
میخوام بیام دستت کنم
بیای تو سرنوشتم (sm50)
معین - تولد عشق (sm50)
امیر (sm50)
(sm11)
کی تولدشه (sm120)
میثم
35 (sm111)
(sm122)
این همه دوست خوب تو موزیک باران پیدا کردم (sm50)
رفاقت بدون هیچ توقعی...
امیر،هادی،صابر،میثم و....
می براران علیرضا و ساسان...
جمعه پلى شد(sm172)
دو روز نت نبودم دلتنگتون شدم (sm50)
عه امروز مگه جمعس...یادم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مى قلبى رى(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر و هادى از دیوث هاى گل روزگارن(sm118)