سیکتیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین صحبت بزرگان نپر چلغوز(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیکتیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین صحبت بزرگان نپر چلغوز(sm2)
چلغوز چیز گرونیه ابله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه میخواستم احترام سرت بذارم ولی خودت داری میگی از چلغوزم ارزونتری دیگه من حرفی نمیزنم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
والا الان ریپ ایتیونزم تموم شد 1 بایتم حجمش با نرو فرقی نداره
کیون پاره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم تگاشو درست میکنم کاور با کیفیتم میذارم روش بدم اشترم صفا کنه
گمشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کارهای الان شادمهر = مقوا
قبلا آلبوم میداد تو هر آلبومش حداقل 6 یا 7 تراکش دیوونه ای بود الان مقوایی هستش.
حسن خرصدا آهنگ زنده باد عشق بی ستاره، گلبرک،دستتو بزار تو دستام، بلور مهتاب و ... بزاری محمود گدا هم گوش کنه یاده بچه گی هاش میوفته.
نتیجه نهایی این دو خواننده کارهایی که الان دارن منتشر میکنن = مقوا(sm2)
الان رئیس میاد بن میکنه(sm70)نقل قول:
بابا اصن چه کارییه کل کل به من چه کی چی گوش میکنه و میخونه (sm70)(sm81)
البوم یراحی رو دان نکردم کودوم آهنگاش خوبه بروبچس