این این علم الهدا را انقدر علم نکن و هی بزنی تو سرش اینکه چاره ای نداره فقط یک قربانی بوده (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
این این علم الهدا را انقدر علم نکن و هی بزنی تو سرش اینکه چاره ای نداره فقط یک قربانی بوده (sm120)
آغا من غلط کردم خوبه ؟(sm2)خودتو ناراحت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به حسن بگید استاد اصن بگید اسطوره
هرچی ما میریم بیشتر و بیشتر من دوست دارم امیر جون بیشتر و بیشتر (sm2)(sm127)
به خدا قسم این اگه بگه تو فرزند نا مشروع سید علی تک دستی من انقدر حرصم نمیگیره که هی علم الهدی رو چماغ کرده میکوبه تو سر من(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای منو وسط نکش به من چه اصن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شادمهرمو گوش میدم و به این حرفا کاری ندارم ... حسن خر صدا رو به عنوان آهنگساز قیبولش دارم خیلی هم قبولش دارم ولی خواننده نه
(sm2) (sm2)(sm2)تک دست و نامشروع را خوب اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیو پیر تی وی
چه بغضی دارید شماها از شادمهر(sm2)
تو خودت وسط هستی ولی منتظرم ببینم کی مشت اولو میزنه بریزیم گله هم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم اشترم من گِل لگد نکردما خصوصی بهت دادم.یه نه ای.اره ای.چیزی(sm2)
آقا نگا من سرچ زدم حسن سگ صدا تو گوگل صفحه اول رو نگاه چی آورده (sm2)
گوگلم میدونه حسن آقا سگ صداست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]