اون سه نقطه خیلیا بودن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون سه نقطه خیلیا بودن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشبحالت متوجه جمعه نشدى... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش موج پلی...
اینجا هرچی دیوث تر،گل تر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم ساسی میبینی چه زود به زود جمعه میشه...زمان از ما جلو زده...
(sm89)
نمیدونستم.نقل قول:
(sm56)
چکار میکنه این پدیده مشهد جای پرسپولیس گرفت دوم شد
(sm161)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا همینطوره... عمر مى ره و ما چيزى نمى فهمیم
با هر غروب جمعه می میرم
با هر غروب جمعه می بارم ... (sm50)
به تو فکر کردم ،
به تو آره آره
به تو فکر کردم ،
که بارون بباره
به تو فکر کردم ،
دوباره دوباره
به تو فکر کردن ،
عجب حالی داره
تو و خاک گلدون ،
با هم قوم و خویشین
من و باد و بارون ،
رفیق صمیمی
از این برکه باید ،
یه دریا بسازی
یه دریا به عمق ،
یه عشق قدیمی ... (sm172)(sm74)(sm50)
خوش به حالتون ،
مادراتون رو می بینید ...
(sm27)
(sm74)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم داداش گلم؛ لطف دارى(sm10)
امیدوارم تولدتو ى روزى با رفقاى گل انجمنى جشن بگیریم (sm19)
میثم تولدت مبارک
زادروزت مبارک میثم (sm59)(sm19)
(sm98)
ممنون میثم جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
تولدت مبارک میثم جان
هنوز هم زیباست (sm176)
بروم صد پله پايين ،
با دريا گريه كنم ...
دريا مرا بلد است
جای غروب خاطره را میداند ...
وقتی كه گريه مرا از سر میگيرد
دريا ساكت میماند
و من ، بلند بلند ترك بر میدارم ... (sm50)
میثم جان تولدت مبارک
(sm10)
امروز تولد سوزان روشن هم هستش
اول مهر تولد خسرو آواز، استاد محمدرضا شجریان (sm19)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمر نوح از سرم گذشت ولی
سال هایم تولد غم شد
ذات تاریکی از چراغی بود
که شکستیم در خیابان ها ... (sm176)(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
حضرت آقا تولدت مبارک (sm10)، صد سال به این سالها ولی نامردیه که ی عالمه نون خامهای و کیک و میوه و چلو کباب جشن تولد رو فقط بِدی ی عده خاص بُخورن (sm77)، پس ما چی، ها؟! (sm81)
دمش گرم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ ، عجب مستی شدیم . . . (sm50)
به 3 تا ساقی زنگ زدیم بهمون عرق نه دادن . . . چهارمی داد . . . (sm59)
کنت آبی روشن . . . (sm50)
روزِ اوّلِ . . . (sm2)
باشد تا 10 روزِ آینده . . . (sm50)
مست کنه لش کنه بی حس بشه
لا توتونش حش پره نی حس زندگی . . . (sm50)
فکر کنم رد دادم . . . (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمش رسول بود . . . (sm50)