چند تا سرور داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همش امتحان کن
نمایش نسخه قابل چاپ
چند تا سرور داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با همش امتحان کن
اقا میگم این مادربرد خوبه یکی از دوستان میخاد بگیره گفتم بزار اینجا مطرح کنم ببینیم نظر اساتید چیه
اینم لینک با جزئیات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش 4تا داشت با همه زدم اون یکی هم همون یدونش زدم وصل میشه کار نمیکنه ... قبل ویندوز عوض کردنم همین بود :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم هر دوتاش مشکل داره اما با تانل وصل میشه
الان اینی که من دارم قبل از عید یک ساله گرفتم 20 تا کانکشن داره هر کدوم قطع شه اون یکی کار میکنهنقل قول:
مثلا یه هفته سرور المان قطع ولی امریکا گار میکنه
خیلی خوبه اسم شرکتو یادم رفته
این دوستمون جی شاپم کریو داره بپرس ببین ماله اون چه جوری بالا خره فروشندس دیگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نقل قول:
amd خوشم نمیاد ولی در کل خوبه تو این قیمت ..
خوب استنقل قول:
یکی از مدلای پر فروش بازاره
(sm172)(sm10)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm93)
برو دیگه دوست ندارم.............(sm74)