جناب خان (sm2) قربانت ستاره بچینی بوس بوس (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب خان (sm2) قربانت ستاره بچینی بوس بوس (sm2)
- (sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت از پزمردن یک برگ نیست...........جنگل را بیابان میکنند!!!!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا گوزنو سر نمی برن....میشکنن شاخشو میفرستن تو باغ(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه ها عجق وجق ....افادها طبق طبق...سگای هار شهرمون...دائما به وق و وق.............(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
داداش سرکوچه واست دست بلند میکنم تحویل بگیر
من اکثرا میشینم لب جوب(sm70) وای نمیسم سر کوچهنقل قول:
اوندفعه هم گفتم کار داری بیا پارک(sm120)
خشکسالیه جوب ها خشکن دیگه باس وایسی سرکوچه....(sm59)نقل قول: