کور نشیم صلوات . . . (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کور نشیم صلوات . . . (sm2)
مهم نيس..
كه من تموم شدم!
گفتیم برای مریض می خوایم . . . (sm2)
میثم تولّدت مبارک . . . (sm127)
صابر تو کاور جلوی گلدن دلکش رو دانلود کردی قبلا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داری برام بفرست هر چی گشتم پیدا نکردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز بی هوشم هادی . . . فردا به هوش اومدم برات ردیف می کنم . . . (sm50)
جلد پشتش هست جلوش پاک شده فک کنم
ای کاش تاپیک کاورم مث آلبوما لیست داشت راحت پیدا میکردی (sm50)
حقیقتش هاردم الان وصل نیست . . . صبح اوکیش می کنم . . .
(sm127) دمت گرم
4 نت م سرعت بگیره بگردم اگه پیداش کنم میگم . (sm172)
دیوث (sm89) تو مگه کناز نذاشتی دوباره رفتی سراغش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
سخت ترین کار ممکن
درک کردن کسیه که میگه لیاقتت بیشتر از منه.
میگویند فردا بهتر خواهد شد...
مگر امروز ، فردای دیروز نیست؟
هادى بعید مى دونم کاوربک تو تاپیک باشه
پاییز یعنی بوی نارنگی های سبز که زنگ تفریح میخوردیم
بازم دوباره پاییز لعنتی.
تو رَد شدی از یادَم....(sm88)
نه بک دارم جلو خواستم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خ شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
بچه شمرون، از شمرونیهای قدیم چهل و چهاری، مقیمِ فرانسه، خیلی ساله ایران نرفتم ولی کشته مرده موسیقی قدیمی ایرونی هستم، حالا هر چی باشه،...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی
- (sm50)
(sm50)
(sm172)
غزل غزل ترانه تو، ترانهی بهار تو
چمن چمن بهار تو، بهارِ ماندگار تو
مسافرِ رهاییام، بشیر روشناییام،
همان که داشت عمرها، مرا در انتظار تو
نگاه بیقرار را به هر غبار بسته، من
سوار تاخته برون از آخرین غبار، تو
نشستهای و بستهای به خاک این زمین، مرا
بهانههای ماندنم تویی در این دیار، تو!
دریچهای به جانبِ گل و ستاره و نسیم
گشوده از فضای این سیاه روزگار، تو
به دستهای کوچکت، سپرده سرنوشت من
بچرخ تا بچرخم ای مدیرْ تو، مدارْ تو ... (sm50)
زادروز پرورگار غزل *حسین منزوی* ... (sm127)
(sm50)
از این شهرک صنعتی دل بکن بیا اینجا واست یه دختر روستایی پیدا میکنم خوشگل،سفید،مهربون،اهل کار و زندگی با مدرک لیسانس (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند؛ داداش منم موووخام(sm25)
تولدت مبارک میثم جان (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm176)(sm176)(sm176)( sm10)(sm10)(sm10) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه یه عمر زندگی گفتم (sm59)نقل قول:
سرما خوردم دارم میمیرم تو این گرما (sm81)
زیر کولر اتوبوس خوابیدم چاییدم (sm74)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش میثم تولدت خیلی خیلی مبارک
بقول خواجه امیری: هرچی آرزوی خوبه مال تو(sm127)(sm10)
قطعاً آهنگِ " تصمیم " از آلبوم " همیشه گی " یِ عرفان ، یکی از مهم ترین آهنگ های رپ فارسیه . . . (sm50)
بگو با اون نور چند هزاره همیشه می تابم . . . (sm50)
تصمیمِ ابی / تصمیمِ عرفان . . . 1388 . . . (sm50)