نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزينه ي دلش نميخواد جواب بده كو پس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنجا از روی تاپیک مرجع کنسرت های ایرانی کپی زده تو فرومش (sm39)
(sm2)خنجر ؟ من ؟ (sm2) (sm50)من خنجری ندارم که . (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این چیزا کار ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيزم هركي خنجر زده بهت بگو من همون خنجرو بكنم تو ماتحتش(sm2)نقل قول:
(sm2)امیر انگاری یوزر تلگرام منو یه کاری کرده که وقتی که امیر بیاد نمیزنه آخرین بار کی آنلاین بوده ..
شاید زیاد حرف بزنم ولی کاری که ندارم بهت اون رم هم تکمیل شد هر 4 تا لینکش ولی هر وقت ج دادی می فرستم برات .. من دیه حوصله ندارم اگه مزاحمم هیچ وقت توی تلگرام چیزی بهت نمیگم (sm10)
خنجرو ول کن بیا خیار چنبر بدم استفاده کن (sm120)
پريودي هادي؟(sm2)
مغازه خيارفروشي باز انلاين شد(sm2)