بریم بخوابیم
نمایش نسخه قابل چاپ
بریم بخوابیم
از اول تا آخر جام پیرهنشو نمیشوره.تو فک کن تو اون گرما چه وضعیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
المانا کلا خوب میموننن همشون صدر اعظمشون مگه ندیدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اختلاف خوش استایل ترین مربی جام (sm10)(sm120)
البته دشام هم دست کمی نداره (sm120)
با اختلاف پیس ترین و خرافاتی ترین مربی جام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا جایی که امکان داشت خودم را کشیدم اما متاسفانه توپ عجیبی بود و قوس زیادی داشت و وارد دروازه شد. بعید می دانم دروازه بانی باشد که بتواند این توپ را مهار کند. (sm120)فکر می کنم این شوت ها خاص بازیکنی نظیر مسی باشد که ناگهان همه را غافلگیر می کند.
کیروش عنه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نتم درست شد آخیش
با اختلاف بدترین خبر تاریخ باران(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خراب بود نقطه ميذاشتي؟ (sm17)
بیرانوند: دوست دارم به استقلال بروم (sm120)