سرهنگ علیفر جدیده کلیپاش هست ببینی جر میخوری از خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سرهنگ علیفر جدیده کلیپاش هست ببینی جر میخوری از خندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)مث اینکه درس شده
همراه اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آپلودش چنده !?؟!
الی این فیلمو بیبین حتما ..
The Age of Adaline
تازگیا آپلود بوی رو که میخوام باز کنم، باز نمیشه و این میاد (sm98) مشکل داره یعنی
دمت گرم امیر جان، درست شد (sm10)نقل قول:
دو روز بود که اعصاب منو خورد کرده بود (sm120)
(sm2)کری پرسپولیسی برای استقلالی ها
Why your team in AFC league no ??(sm30)(sm30)
(sm120)میلک بابا ژانر اکبر چی داری
اقا یادتونه یه انیمه گفتم مال جاپونیاس خیلی طبیعین فک کنم اینه
اکثر مجموعه فاینال فانتزی همینجوریه.. طبیعینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]