نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تایلنده اینجا (sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه تایلنده اینجا (sm209)
ن خانوم منشی رو گفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی باحال بود ولی انصافا تو این سه ساعت کلمه ای توهین نکردم و حرف بد نزدم ! خودش گفت هر روز بهت زنگ میزنم خیلی ازت خوشم اومده ولی منه کسخل ... (sm25)نقل قول:
چه کار کردی سسخل ؟ پروندیش ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که قکر کردم مزاحمه دیگه جوابش رو ندادم (sm81)نقل قول:
ها از اون لحاظ (sm59)نقل قول:
عاطفه من کدوم آرایشگاهی دقیقا کدوم آرایشگاهی ؟! (sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت همتون آنلاین بودین اعلام کنین میخام با یه سری عکس اینجا رو منفجر کنم (sm59)
علیرضا هست صابر کونی رو ولش کن هی میاد و میره بزار (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیاثت مدار بکش کنار (sm2)نقل قول: