(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3 بر صفر زدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مثل شما پرسپولیسی و لیورپولی هستم
فردا تاتنهام و لیورپول بازی دارن ... این هفته ها تیم کلوپ خوب نتیجه نمیگیره (sm74)
امیدوارم تاتنهام رو ببره
(sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس به تیمای بزرگ نمیبازه(sm2)
ولی حیف باشه از کورس قهرمانی جا موند (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه فکر کنم مانه و کوتینیو هم باشن..نترس نمیبازیم(sm120)
کم اورد ..بدم کم اورد..بزار به کسب سهمیه دلخوش باشیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشسته ام در انتظارت ،
نمی آیی
دو چشم خیس من به راحت ،
نمی آیی
هوای موسم جدایی دلم را شکسته ،
نمی آیی ... (sm50)
باید ببره اومده رده 5 ام (sm178)نقل قول:
ایا میدانستید خود ارضایی در هفته باعث شادابی می شود ؟