(sm178)پوستر فصل پنجم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm178)پوستر فصل پنجم
امیر صبح تو بخیر اگه تو خوابیدی دیشب (sm70) الی تو که صبحت بخیر دیشب 8 خوابیدی (sm2)
من اصن فونت نصب نمیکنم که چجور بعد نصب وین نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دو سه ازمایش میشود (sm35)
الان این پستو اینجوری میبینین شما ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونستم تو هم مثل منی! و الا حتما در خدمتت بودم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره
اشترم حرف مفت نزن
یادت میاد میگفتم فونت بوک خوشگله استفاده کنین بزن ببین میشه بلدشم بکن وقتی میزنی یکمی درشتشم بکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
how u like me now (sm118)
ای صبا میچسبه
سلام الان اینه که میگین ؟
اره یادمه میگفتی یک دو سه چهار ازمایش میکنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ما بریم کلاس خون نمیرسه به مغزم دیگه ... (sm2)
فعلا ...
(sm120) فونت محبوب ریده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان بالاخره چی شد؟؟ درسته یا نه؟؟
(sm50)
مجددا تست میشود نخیر درست نشد
(sm2)
سعید مدرس و همسرش
بدون هیچ شکی استاد عباس معصومی به پاس زحمات بی دریغ ایشان در زمینه فرهنگ سازی و حرکت در راستای ِ افقِ چشم اندازِ توسعه ی موسیقی کشورنقل قول:
زیر نویس (sm2)
بیانیه رو شیخ الرئیس نوشته ، بتی تایپ کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم
امیر جان بی زحمت پُست منبع ... کامینگ سون رو پاک کن تا دوباره شَر نشده واسه ما (sm10) یادم رفته بود (sm25)
خیلی عجیبه به این مجوز دادن این همش دیسکو میسکو میره تو کلابا مالزی دبی اصن خیلی منشوریه
خودت پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه نمیبینی ؟نقل قول:
پُست خودم رو پاک کردم
خب پس مشکلت چیه
جات خالی بود یا شیخ الرئیس (sm120) ساعت 8 شب همه جا تعطیل و دیسکو میسکو و کلاب شبانه و ... حال و حول (sm120) البته ما نرفتیما (sm2)نقل قول:
امام خميني(ره):(sm2) اگر بخواهيد مملكتتان يك مملكت صحيح باشد موسيقي را حذف كنيد نترسيد از اينكه به شما بگويند كهنه پرست شدهايد، باشد ما كهنه پرستيم همه اين كلمات نقشه است براي اينكه شما را از كار جدي عقب بيندازند.(sm2)
(sm3)عسلام
پُست alireza 0111 رو میگم پاک کننقل قول:
(sm120)موشکلی نبود ولی پاک شد
چند روز پیش ممد گلریز اومده بود تلفیزیون میگفت اول عنقلاب رفتیم پیش عمام واسه همین سرودهای انغلابی ، گوش داد و تایید کرد ، حالا چطور حذف کنیم ؟(sm120)نقل قول:
مشکلش نقلی که از پُست من گرفته بود ، بود (sm120)نقل قول:
فونت جدید (sm120)
امیر نمیشه این فونتو پیش فرض کنم واسه خودم ؟ که هر موقع مینویسم این شکلی شه ...
هی روزگار (sm172)
من از تو دارم یه تصویر تلخی .. (sm50)
چرا نمیشه خو یه فونت پیش فرض بذارین دیگه ..نقل قول: