سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر
عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر
سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری
بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر
(sm50)(sm50)(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سئوگیلیم،عشق اولماسا،وارلیق بوتون افسانه دیر
عشقیــده ن محــروم اولان،انسـانلیغــا بیگــانه دیر
سئـوگی دیـر،یالنیــز محببتــدیر حیــاتین جـوهــری
بیر کونـول کی عشق ذوقین دویماسا،غمخــانه دیر
(sm50)(sm50)(sm50)
چوْخ گؤزه للر گؤردوم آختارديم بوتون دونياني من
تاپماديم عالمده اؤز كؤنلوم سئون جاناني من
بي نوا پروانه لر تك يئتمه ديم مقصوديما
عشق سوْداسيله يانديرديم بو شيرين جاني من
نازنين، آهو باخيشلي چوْخ پري لر گؤرموشم
سئومه ديم اؤز سئوگيليمدن باشقا بير جيراني من
(sm50)(sm50)(sm50)
در میخانه ببستند خدایا مپسند
که در خانه تزویر و ریا بگشایند (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم یه جاهایی رو مجبور ... (sm25)
بیا در آغوش شیطان ... (sm181)
بزار به وقتش ی عکس خوب نه... ی عکس خوبتر بگیر(sm172)
دوش در گذرگاهی دامنش به دست آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعی گرد من بنگر، کوشش غبارم بین ...
میخوای دروغ بگم از این راهی که باختِ ی سرست(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)
موسیقی یعنی این ... (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم بگیر بخواب تا جرت ندادم(sm39)
کاش اونجا بودم چنان شیطانی بهت نشون میدادم که تا 3 ماه نتونی رو کونت بخوابی(sm50)الانم ذهنم داغونه چنان جرت میدادم که نتون بدوزنت بقول جناب خان چنان میبافتمت که 20 نفرم نتون بازت کنن
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام غم هاتو به جون میخرم
پیرزن رو از تاکسی خالی نترسون
آنتی هیستامین... (sm27)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
(sm46)(sm19)(sm134)نقل قول:
دست درد نکنه این دیگه حرف ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بو دنیادان دویموشام کاش تز کوتولا(sm50)
خوبه الان ذهنت داغونه این حرفا رو میزنی (sm2)نقل قول:
لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی (sm81)
مامان! تمام زندگی ام درد می کند
دارد چه کار با خودش این مرد می کند؟!
دارد مرا شبیه همان بچّه ی لجوج
که تا همیشه گریه نمی کرد می کند
این باد از کدام جهنّم رسیده است
که برگ، برگ، برگ مرا زرد می کند
هی می رسد به نقطه ی پایان، به خودکشی
یک لحظه مکث، بعد عقبگرد می کند
ابری ست غوطه ور وسط خواب های مرد
که آتش نگاه مرا سرد می کند
بی فایده ست سعی کنم مثلتان شوم
دنیای خوب! باز مرا طرد می کند
هی فکر می کنم... و به جایی نمی رسم
هی فکر می کنم... و سرم درد می کند (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ;472615
من همون جزیره بودم خاکی و صمیمی و گرم
واسه عشق بازی موجها قامتم یه بستر نرم
یه عزیز دردونه بودم پیش چشم خیس موجها
یه نگین سبز خالص روی انگشتر دریا.
تا که یک روز تو رسیدی توی قلبم پا گذاشتی
غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی
زیر رگبار نگاهت دلم انگار زیر و رو شد
برای داشتن عشقت همه جونم آرزو شد
تا نفس کشیدی انگار نفسم برید تو سینه
ابر و باد و دریا گفتن حس عاشقی همینه.
اومدی تو سرنوشتم بی بهونه پا گذاشتی
اما تا قایقی اومد از من و دلم گذشتی
رفتی با قایق عشقت سوی روشنیِ فردا
من و دل اما نشستیم چشم به راهت لب دریا.
دیگه رو خاک وجودم نه گلی هست نه درختی
لحظه های بی تو بودن میگذره اما به سختی
دل تنها و غریبم داره این گوشه میمیره
ولی حتی وقت مردن باز سراغتو میگیره
میرسه روزی که دیگه قعر دریا میشه خونم
اما تو دریای عشقت باز یه گوشه ای می مونم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]basss @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ یه حس غریبی بم دست میده واقعا شاهکاره (sm50)
میلاد من نمیتونم تورو تگ کنم با این یوزر مسخره ای که درست کردی(sm98) اون مثبت چیه گذاشتی اونجا میخوای بگی بچه مثبتی مثلا ؟ (sm70)(sm3) حالا منفی میزاشتی یه چیزی ! (sm2)
خیل وقته از سیاوش آهنگ گوش ندادم ولی آهنگ هوای خونه رو خیلی دوست دارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دنیا واقعی کسی منو تگ نکرده اینجا دیگه تگ شدن میخوام چیکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ جزیره بود ها همون که یه تیکه از شعرشو گذاشتی !نقل قول:
میدونم بچه که بودم زیاد سیاوش گوش میدادمنقل قول:
اما الان بیشتر سنتی گوش میدم
من فقط از سنتی محمدرضا شجریان ......علیرضا قربانی ...همایون شجریان.....گوش میدم اونم بعضی وقتانقل قول:
بیشتر پاپ گوش میدم ........محمد رضا شجریان هر وقت رفتم تو دل غم محمدرضا .....علیرضا گوش میدم (sm50)
من بشتر از استاد شهرام ناظری و محمد معتمدی گوش میدم بعضی وقتا هم شجریان پدر و شجریان پسرنقل قول:
یادش بخیر قدیم چند سال پیش آتشی در نیستان رو گرفتم گوش میدادم همه اش رو تکرار بود اما الان نمیدونم چرا هیچ انگیزه ای ندارم اصلا حسی نیست شهرام ناظری گوش بدم نمیدونم چرا !نقل قول:
خیلی فوق العاده است اینکار .......کرمانشاهیه میدونی که!
نقل قول:
آره
کنسرتشم هم رفتم
کنسرت رفتی ؟ وقتی که رفتی دقیقا چه حسی پیدا کردی ؟ من نرفتم تا حالا ولی آدم کنسرت که میره واقعا یه حسی دیگه ای داره که قابل توصیف نیستنقل قول:
کنسرت زیاد رفتم همایون شجریان ، مرتضی پاشایی ، شهرام ناظری ، چارتار ، مهدی احمدوند ، بابک جهانبخش ، عبدلمالکینقل قول:
باید بری ببینی تا بفهمی
کنسرت Tiesto رو هم تو ارمنستان رفتم
بزرگترین آرزوم رفتم به کنسرت استاد اندی ست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کلیپ تایتانیک(sm88)نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
صابر رو اشتباه تگ کردی... یوزرش 1دونه b داره
خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که (sm19)نقل قول:
(sm74)(sm172)(sm172)(sm172)نقل قول:
به این ترتیب بنویس: میلاد16پلاسنقل قول:
ایشالله بطلبه دسته جمعی با ix45 مهندس بریم توی مسیرم همش اینو گوش بدیم: تو گل بندری... آره آره والا @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm59)نقل قول: