عجب قلمی داره دیوث(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
عجب قلمی داره دیوث(sm54)
جیرانی همیشه میگفت رسالت اصلی سینما سرگرمیست ولی فراستی میگفت رسالت اصلی سیرک سرگرمیه نه سینما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه کیونی ،نه فراخی
نه ممری ،نه کیونی
نه تورا مانده کیونی نه مرا مانده ممری (sm2)
(sm81)
عجب حوصله ای داره لاشی (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمای پیشنهادیتونو بگین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر saving mr banks هم دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد خوب نبود بدم نبود
با این دید که واقعیت بوده بد نبود (sm120)
برعکس کنین...اول تو بعد امین منم فردا میگم اگر دیده بودین واگذار میکنم به خودتون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یه وقت خالی پیدا شد ببینم پاکش کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خب اشتباه شد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کلا رسالت اصلی هنر سرگرمی نیست! سرگرمی مشخصشه!
فراستی هم فکر کنم همینو میگه (sm120)اولین مشخصه فیلم خوب سرگرمیه
در حقیقت فیلمی هم که میخواد حرفی بزنه اول باید از ***** سرگمی رد شه بعد حرف بزنه
من تازه گفتم که (sm120)نقل قول: