الان من این فونتش جالب نیس مجبورم زوم کنم صفحه رو ..
نمایش نسخه قابل چاپ
الان من این فونتش جالب نیس مجبورم زوم کنم صفحه رو ..
(sm2)
سلحشور برای ساخت سریال موسی (ع) شماره کارت اعلام کرد:
6037-9918-9951-6383
به گزارش فارس، 100 نفر از طلاب استان همدان در راستای کمک به فرج الله سلحشور برای ساخت مجموعه «موسی(ع)» و موضوع و محتوای ضدصهیونیستی آن شهریه یکسال خود را به سلحشور اهدا کردند.
(sm2)اشترم موج ایجاد کردی
ابله متوقف شد
بهتر (sm120)
والله ما که دوتا شاخ فروم وا کردیم فونتش Tahoma بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ببند
خودت ببند ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)رفتم چک کردم دیدم همینه گفتم این چی میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ببین این حزب اللاهیا چقد نفوذ دارن یه شبه دادستان کل رو رایشو گرفتن اینا همشون زیر نظر اغان اونم لال مونی گرفته نمیگه اینا دارن کار درستی انجام میدن یا نه بقول یارو گفتنی کارای کثیفو داده نوچه هاش
ولی من tahoma دوس ندارم !!!! (sm50)
(sm155)
تو برو خبراتو چک کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه پر رو ..
سرمربی کنونی چلسی می گوید آماده است در آینده هدایت تیمی در سری آ را بر عهده بگیرد.
سرمربی موفق باشگاه رئال مادرید از آرزویش برای هدایت آتزوری می گوید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باباجان نمودی منو ..
ترافیک ندارم ..
یکی داره براش آپ کنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مرتضی پاشایی . به دلیل رنوسانسی که در کشور ایجاد کرد
720 شو جایی پیدا نکردم خیلی وقته میخواسم دانلودش کنم (sm172)
اتفاقن همین اشکال های فونت تاهوما باعث شد یک کمپینی درست بشه به اسم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] . قرار شد 10 میلیون جمع بشه و آقای دامون خانجانزاده یک فونت جدید طراحی کنه و در اختیار همه بذاره، البته هزینه ی اصلی 32 میلیونِ و ایشون باقی ش رو تخفیف داده. این فونت قراره مشکلات تاهوما رو نداشته باشه و قراره تو ویکی پدیا فارسی هم ازش استفاده بشه.
(sm59)تنکسنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 میلیون چیه یه کارت شارژ 5تومنی به همین رضا خودمون بدین 5تا فونت فارسی طراحی میکنه براتون(sm25)
چی میخوای مگه ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چرا عین دخترا ادا دراورده اینطوری کرده لباشو (sm2)
(sm50)عجب سریالیه همه کف کردن رفت تو لیست
عجیبه این قسمتش دسامبر 2014 پخش شده الان اومده !
اون 720 بخوره تو سرت بیشتر از 1 گیگ حجمشه
حالا خوبه تا دیرو نمیدونستی انکودر جدید چیه ..نقل قول:
شرمنده سال 2011 x265 نیومده بود ..
نه اینکه تو میدونستی اصن دانلود نکرده بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تو یه سایت پولی گذاشته 300 مگه فقط فصل دومشو داره
چی 1 گیگه !؟ (sm77) فصلشم انقد نمیشه 3 قسمتهنقل قول:
نه بابا این از انکودرشه فرق میکنه همه سریالا از این حجما میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نمیدونن تغییر سبک چیه فک کنم (sm2)
نظرتون در مورد آلبوم بزرگ چی بود ؟ آلبومی که سبک جدیدی در رپ ایران داشت و غیر قابل انتظار بود این تغییر سبک ناگهانیاز 1 تا 10 چه امتیازی به این آلبوم میدید ؟ بزرگ واقعا بزرگ بود ؟
نقل قول:
پولیشو همه جا دارن .. (sm2)
دانلود نکرده بودم منظورت چیه دیگه .. (sm2)(sm2)
این الی مشکل داره ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل فصل تو یه فایل zip ..
(sm70)نادان منظورم اینه که 720 رو یه سایت پولی زده فقط فصل دومشو زده یکو نزدهنقل قول:
(sm2)برای اینکه ازت پرسیدم گفتی ندارم
(sm2)اع کل فصل بود خب پس دوباره بذارنقل قول: