لطف میکنی این دمو بزاری لینک دانلودشو من ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطف میکنی این دمو بزاری لینک دانلودشو من ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه اونقدری کیفیتش خوب نیست که بذارم ایشالا لو بره چون خیلی از وقتی حواست نیست هم قشنگترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SHADMEHR AGHILI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نههههههه اشکال نداره اصلا بگو پر هوانقل قول:
لطفاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
(sm50)
حالم عوض میشه! (sm41)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلهای باغچه می گیرن از فراق تو بهونه
ای لحظه ساز عاشقی
عاشق با تو بودنم
به نظرم مهمترین چیزی که تو یک اثر خیلی مهمه، شعره، بعد بقیه ی چیزا ...
خیلی مهمه واقعا شادمهر اول باید یه فکر اساسی واسه این بخش کارش بکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خیلی مهمه ...نقل قول:
اگه شعر خوب نباشه، آهنگِ خوب و ماندگاری هم بوجود نمیاد! ما زمانی که به یه آهنگ گوش میکنیم، به شعرش بیشتر توجه میکنیم نه تنظیم و بقیه ی موارد ...
من جای شادمهر بودم والله شعر های خوبی انتخاب میکردم و کارهای قوی تری ارائه میدادم.
با این حال براش آرزوی موفقیت میکنم (sm10)
شعر مهمه
ولی تو همین آهنگ ماندگار
سجده به عشقت میزنم منجی جاودانه شو .... سکوت... بعد اون نوای غم انگیز که آدمو زیرو رو میکنه
و آماده شنیدن مصرع بعدی
حاصل نبوغ شادمهر تو تنظیمه این شعر خوبه ولی شاهکار نیست شاهکار تنظیم شادمهر اونو برده به اوج
ماندگار شعرش لااقل متوسط رو به خوبه ولی مثلا ببین آهنگ شیلا با همه ی خوب بودن تنظیمش به خاطر ترانه ش اصلا جایگاهی داره بین طرفداری واقعی شادمهر؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر از نظر سن و سال هم دیگه تو جایگاهیه که باید شعرای قوی تر بخونه
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیز مهمه واسه شاهکار شدن اهنگ
ماندگار همه چیش خوبه
اشک من خیلی قویه
شعر ماندگار قویهنقل قول:
ترانه شیلا هم تو سبک خودش عالیه قرار نیست همه شعرها یه جور باشن
همین اهنگ شیلا تو ماشین با دوستا اگه بدونی چقدر میچسبه
شعر این کارای اخر شادمهر به درد بچه های دبیرستانی میخوره
ماندگار همیشه ماندگاره (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکته ش اینجاست که اگه سعدی هم زنده بشه شعر بده به این گروه همین گندی هستن که هستننقل قول:
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
گل یاس(sm127)
به نظر من شادمهر ورای ترانه و کلام و از این دست تعریف هاست. کاربرایی مثل فربد یا پیمان طرفدار جنبه موسیقیایی شادمهر هستن به همین جهت کلام براشون در درجه دوم اهمیت هست، من هم همینطور البته چه بهتر که کلام فاخر هم ارائه بده چون گوش مردم ایران بیشتر کلام میشنوه تا موسیقی... همیشه گفتم کاش شادمهر فقط موسیقی بیکلام میساخت تا بیشتر متوجه میشدیم که چه هنرمند بی بدیل و خوش قریحه ای هست و کاش این همه طرفدار نداشت. تا دلتون بخواد خواننده هست(البته تعدادشون کم شده) که کلام خوب ارائه بده ولی تعداد کمی در حال حاضر موسیقیدان سراغ دارم که موسیقی خوب ارائه بدن.
یه جا دیدم شادمهر با منفرد زاده یا واروژان و ... مقایسه کرده بودن و شادمهرُ پایین تر دیده بودند که اصلا صحیح نیست شادمهر مثل اون عزیزان بخشی از اصل تاریخ موسیقی ایران هست و سبک خاص خودشُ ارائه داد و تو ساختار خودش بی بدیل هست و این ریسکُ انجام داده و در سبک های مختلف ورود کرده و سربلند خارج شده ... غربی، شرقی، کلاسیک ایرانی و ... این دوران هم میگذره و من مطمئنم شادمهر به طریق خودش برمیگرده و خودش میسازه ...
(sm10)
اون اوایل که موسیقی پاپ بعد از انقلاب مجددا مجوز فعالیت گرفت و چهره های مختلفی به این عرصه اومدن اگه دقت کرده باشین البومهای مسافر و دهاتی در بین آلبومهای مجاز اون موقع یعنی نسل اولی های موسیقی پاپ بعد انقلاب در ایران ساده ترین و روان ترین شعر هارو داشت
مثلا خشایار اعتمادی تو آهنگ دلشوره این شعرو خوند :
وقتی که قلب لحظه ها بی تپش و شکسته بود
قایق طوفان زده ام خسته به گل نشسته بود
وقتی که حتی سایه ای رفیق راه من نبود
شکسته برافتادم و دستی پناه من نبود
و .......
و شادهر تو آلبوم دهاتی این شعر و خوند :
دل من به این خوشه
که یاری مثل اون داره
سر حرفش میمونه
این دیوونه تا جون داره
سر حرفش میمونه
این دیوونه تا جون داره
میخوان این دل خوشی رو ازم بگیرن
اگه اون بود نمیذاشت
میخوان آتیش بزنن به هستی من
اگه اون بود نمی ذاشت
شادمهر از همون اول اشعار ساده و روون میخوند اما تو نسل اولی های موسیقی پاپ به قول سعید شهروز حکم رونالدوی موسیقی ایران رو داشت .. مردم اگه محمد اصفهانی رو به خاطر اشعاری مثل این دوست داشتن :
بی تو چون برگ از شاخه افتادم
زرد و سرگردان در کف بادم
گرچه بی برگم گرچه بی بارم
در هوای تو بیقرارم
برگ پاییزم بی تو می ریزم
نو بهارم کن نو بهارم
شادمهر رو با اشعاری مثل آی نمیدونی دل آدم رو چه میشکونی ..... دوست داشتن
چرا؟
چون شادمهر بهترین آهنگساز و تنظیم کننده اون دوران بود و با اینکه صداش پخته نبود اما آلبوماش رکورد پرفروش ترین آلبومهای اونموقع رو زد و همه خواننده ها آرزوشون بود شادمهر فقط یه آهن براشون بسازه تا به چشم بیان
این شعرای ساده شادمهر چیز جدیدی نیست و درسته هزار برابر از شعرای آرش محرابی بهتر بودن اما همیشه ساده بودن و روان ... و این آهنگای شادمهر بود که باعث شنیده شدن ترانه هاش میشد
PREPARING FOR THE KODAK THEATER CONCERT (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب مرد حسابی شیلا که از اینام داغون تره ترانه ش بحث من موزیک نیستا فقط ترانه رو میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث اینجاست که روان یه معنی دیگه داره شما اگه آهنگ دلخوشی یا آسمونی یا نگاه پنجره یا هر کار اون زمان رو در حد شیلا و فقط با تو عشقم یا امثالهم بدونی واقعا کارنامه ی شادمهر رو زیر سوال بردینقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من از اینا حرف زدم دارم از ترانه های شادمهر میگم بحث فعلی ترانه های شادمهره مثل اینه که من بگم بارسلونا تیم خوبیه بعد تو بگی نه قورمه سبزی هم مالی نیست خخخنقل قول:
از شیلا بهتره شعرهای البوم جدیدنقل قول:
البته همشون بد نیستن بعضی هارو گفتم
ولی اهنگسازی خوب باشه شعر میکشه بالا
شیلا اهنگ قابل قبولیه ولی شاهکار نیست
بهترین اتفاق میتونه همکاری با روزبه باشه یا افشین مقدم یا یغا گلرویی
جواد شریف پور
خوب حرف منم همینه مطمئن باش اگه ترانه ی خوبی داشت خیلی دوست داشتنی تر میشد الانم که شنیده میشه به خاطر ملودی و وکالشه و گرنه آدم روش نمیشه بخاد باهاش همخونی کنه حتینقل قول:
جواد و نیلوفر لاریپور هم همچنین نیلوفر که بهترین شاعر شادمهر بودنقل قول:
اره نیلوفر خیلی خوب بودنقل قول:
منم حرف تو رو قبول دارم وکال و ملودی باعث شده شعر هم کمی خوب به نظر بیادنقل قول:
این شعر هر خواننده ایی بخونه هیچکس گوش نمیده قبول داری
صد در صد همینطوره یه کارهایی رو شادمهر فقط به لطف صداش کشیده بالانقل قول:
من حس میکنم ی آهنگی قراره با ترانه جواد شریف پور از شادمهر ساخته بشه
شما خودت میگی بحث من موزیک نیستا فقط ترانه رو میگم بعد میگی کارنامه شادمهر رو زیر سوال بردی .. داداش من شادمهر که ترانه سرا نیست بخوام کارنامه شو زیر سوال ببرمنقل قول:
حرف کلی من از اون متن اینه : در ضمن ابرو کمونی خوشگله آروم جونی خشگله .. اون چشای مثل گربه بگو از کجا آوردی ... حالا بیا اینجا اونجا نه ... همه این شعرهارو شادمهر در گذشته و تو دوران طلایی خودش خونده و تمام این آهنگ هایی که اسم آوردم با ترانه های خیلی سطحی ترکوندن و واقعا گل کردن و هنوزم کلی مقلد و طرفدار دارن و شادمهر اونموقع حرف اول موسیقی ایران رو میزد اما چرا آهنگ فقط با توعشقم محبوب نشد و گل نکرد؟ آیا مشکلش فقط شعر ضعیفه؟ نه علتش اینه که چون موزیکش رو شادمهر نساخته که از این شعر یک ابرموزیک تولید کنه تا همه دوستش داشته باشن .. موزیک شادمهر به هر ترانه ای جون میده و زنده اش میکنه .. اما هیچ شعر فاخری نمیتونه بدون موزیک شادمهر حتی با صدای شادمهر به چشم بیاد و همیشه شادمهر رو با موسیقیش میسنجیدن و حتی میشه گفت به خاطر همین شعرای ساده دوستش داشتن و حوصله تجزیه و تحلیل نداشتن.. حتی ترانه گل یاس که خیلی پرمفهموم و زیباست هم از بسیاری از شعرهای آلبومهای اون دوران بسیار ساده تر و روون تره ..نقل قول:
اینم بگم که خودم با شعرای ضعیف موافق نیستم و تو این دوران سطح سلیقه مردم تو شعر خیلی قوی تر شده و هر شعری رو نمیپسندن و مثل سالهای گذشته نیستن و ترانه براشون خیلی مهمه .. و خوبه شادمهر برای شنونده های این دوران ترانه های قوی تر انتخاب کنه تا دهنارو ببنده و ترانه هاش به جای اینکه با ترانه های شهرام شب پره که به نظرم تو سبک خودش اسطوره هم هست مقایسه بشه با ترانه های داریوش مقایسه بشه چون ترانه های داریوش پرمغزتره و منم از شادمهر ترانه های پرمغز میخوام .. اما در درجه اول آهنگسازی و تنظیم خودش برام مهم تره بعدا شعر چون شعر اگه از اسطوره این روزهای ترانه مثل روزبه بمانی باشه ولی آهنگ و تنظیمش با امثال وحید پویان و میلاد هاشمی باشه بازم برام قابل قبول نیست ..
و رو این حرفمم هستم که موزیک قوی میتونه حتی بدون ترانه و یا حتی با ترانه های ضعیف به چشم بیاد مثل موزیکای باکلام یونانی و اسپانیایی و ترکی و کانتری و ... که بدون اینکه حتی ذره ای از معنیشونو بدونیم دوستشون داریم و ده ها بار گوش میکنیم و خاصیت موزیک شادمهر اینه که از یه شعر ضعیف، با یک موزیک قوی یک ابرموزیک تولید میکنه..
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آهنگ فریبا رو هم دوس داشتم (sm128)