(sm169)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm169)
(sm74)
زیر کوه بار غصه پر نشستم که نشستم
عشق تو از خا طرم برد که لطیفمو پیاده
تو رو فریاد زدمو خون شدم تو رگ جاده
من سرگردون ساده تو رو صادق میدونستم
این برام شکسته اما تو رو عاشق میدونستم(sm81)
داداش گفتی مقیم فرانسه هستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هیئت رفتیم سه ساعت نشستیم
ناهار ندادن
پپپپپپپپپفففففففففففف
مگه تاسوعا عاشوراست که ظهر نهار بدن یا بخوای بری هیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شب تاسوعا عاشورا معمولا شبا عزاداری میکنن . منم حوصله شو ندارم برم هیئت میرم خیابان هر سال
بلد نیستم چجوریه (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بعض با اين جماعت فکاهى(sm50)
میگم ی برنامه بود greatest hits منو تو میزاشت
اونو ندارین برا دانلود(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میری آخر صفحه سمت چپ ذخیره تغییرات
(sm115)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
خوبی داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm122)
امان از رفيق دیوث و بى معرفت(sm50)
(sm50)
زیر تیغ علیزاده (sm50)
(sm29)
سهند مى گم تو تصنیف کاروان معین رو ک چندماه پيش امیر گذاشته بود رو دارى!؟ من گم کردم(sm25)
(sm122)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا فروشگاهی ایرانی وجود نداره که cd , dvd های شرکت پارس ویدیو بفروشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بشمانقل قول:
من در جنوبِ فرانسه هستم و بیشترِ اوقات به خاطرِ کارهایم به اسپانیا میروم، اصلا ندیدم که این چیزها را اینطرفها بفروشند (کاشکی) ولی پارسال از یک دوستِ ایرونی شنیدم که توی فرانکفورت مغازه ی ایرونیها این چیزها را میفروشن، مثلِ لندن، آمستردام...!
رفیق سوئدی من چه حال چه خبر (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میشد رامی کل آرشیو پارس ویدئو رو داشت (sm50)
(sm2)(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Elegance [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
مرگ نزدیک شده . . . (sm50)
دو باره مارل برو . . . (sm74)
(sm9)
تا جایی که یادمه ندارمش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صاحب کمپانی خدابیامرز داشت الان احتمالا ب دخترش ب ارث رسیده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی زمانی دخترش مجری معرفی محصولات کمپانی پارس ویدیو بود در شبکه دیدار و itn...از اون همه دی وی دی های نابش فقط هایده جان رو دارم(sm50)
چقدر سی دی زده شده که ما بی خبریم(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه حسرت می خورم کاش خارج بود همشو می خریدم(sm172)
رفقا بیایین یاری کنین این صابر دیوثو بفرستم اونجا برامون بخره و بفرسته(sm50)
داش میثم هم گزینه خوبیه با اون اسکنر خفنش(sm25)
راستی جواد یساری آلبوم رسمی داره از ترانه کلتکس ؟ (sm169)
نه فک نکنم