مثل آدم دو ترک برتر آلبوم زند رو بوگو بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل آدم دو ترک برتر آلبوم زند رو بوگو بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه وایمیسم یکی سی دیشو بخره اشترم بزنه
تا اخره عمرم دیگه بیپی کــیری گوش نمیکنم
خیلی سنتی باز نیست مثلا شجریانه پسر و یا مثلا پسره ناظری و باباهاشون و......
ولی این از خوندن زند خوشم میاد
هیچ اگر سایه پذیرد
منم آن سایـــه ی هیـــچ ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دسته همشو بیگی تو چرا سر هر آلبوم اینطو میکنی ..
فعلا حجم کم دارم (sm2)نقل قول:
پامم شکسته از کار بیکار شدم پول نیس شارژ کنم(sm81)
(sm50)
آنتی ویروس رو دست کسپر نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Roly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این نود رو همه استفاده میکنن بر میگرده به سابقه تاریخی ما که آی سبکه و سیستم کند نمیشه و راحتی در آپدیت ... وگرنه ضعیف ترین انتی ویروسه
بازگشت کِی دی به اوکلاهاما رکورد قیمت بلیت رو شکوند
قیمت میانگین بلیت برای بازی صبح فردای تاندر و وریرز 426 دلار ( یک میلیون و ششصد هزار تومان ) اعلام شده است
همیشه گفتم از کیون حرف نزن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]