(sm2)خداییش این اعتماد به نفسو از کجاتون در میارین
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)خداییش این اعتماد به نفسو از کجاتون در میارین
بابا قیدیم رم نهایت 4 گیگ بود ، آپدیت هم سخت بود . یوز پسورد و آفلاین و ... به خاطر همین نود همه گیر شد وگرنه لخت بیای بهتره تا این نود بی مصرف
بابا متخصص (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی این تبلیغ ویفر الی رو دیدم حسابی خندم گرفت (sm2) الی ِ تولید مِلیه (sm2)
یه سیستمی بود ماله یه کارگاه.ماله یکی از بچه ها اقا مشکل داشت رفتیم اوکیش کنیم دیدیم اسمارت سکوریتی داره اپدیت و فلانم هست.اسکن زدیم دیدم به به نوشته همه چی گل و بلبله.
پاک کردم اوست نصب کردم رگباری تروجان و ویروس شناسایی میکرد(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو از چند نفر دیگه هم شنیده بودم (sm2)منم نزدیک بود بدبخت بشم که به خیر گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صحنه رو اندازه موهای سرت دیدم دیگه شده خاطرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستانش مفصله اگر تو این سالها نفهمیدی الانم نمیفهمی
الی دهنی رو ببین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چیزیو مطمئن نباشم نظر نمیدم باز داری میکنیش مثله جریان 10 بیت که عمق بیت تصویر رو ربطش دادی به کیفیت صدا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا نظرمو دارم میگم برای کسی نسخه نمیپیچم
هرکی هرچی میخواد استفاده کنه دعوا نداره که